SZTÁRDZSÚSZ

Pánikba torkollt az ünneplés Király Viktor feleségénél

A sármos énekes felesége, Anita nagyon megrémítette az egész családját.
  • Szerző: BDF

A frászt hozta édesanyjára Király-Virág Anita! A várandós műsorvezetőt néhány éve a névnapján köszöntötték, ám az ünneplés pánikba torkollt. Erről először Life TV, Nyugi! Köztünk marad című műsor szerda esti adásában mesélt Anita, akit lapunk is megkeresett, hogy a részletekről kérdezzük.

Fotó: Life TV

„A névnapomat ünnepeltük a szüleimmel és a nagymamámmal otthon. Egy gyönyörű orchideát kaptam ajándékba, amihez adtak tápszert is. Ezt a vízzel kikeverős fajtát. Megkértem anyukámat, hogy keverje inkább ő be, mert jobban ért hozzá. Megcsinálta, letette a pultra, majd kiment a teraszra” – kezdte a -nak Anita.

„Én pedig odamentem a pulthoz, amin két üveg volt egymás mellett, és meghúztam az egyiket. Pont akkor jött be anya, és kérdezte ijedten, hogy ittam-e? Mire mondtam, hogy igen. Azonnal elkezdett zokogni, de én nem tudtam, hogy mi baja. Ő pedig annyira sírt, hogy nem tudott megszólalni. Miután kiderült, hogy a tápoldatos üveget húztam meg, mindenki pánikolt, majdnem bőgtek. Egyedül a mamám volt észnél, a tanácsára felhívtam rögtön a kórházat, és elmondtam, mi történt. Szerencsére kiderült, hogy nem mérgező” – emlékezett vissza a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?