SZTÁRDZSÚSZ

Orvost kellett hívni: Veszélybe kerülhet a TV2 sztárjának fellépése

A Sztárban Sztár leszek! nagyhangú énekesnője, túlhajtotta magát, ezért lett rosszul.
  • Szerző:

Misurák Tünde hetek óta remekel a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A legutóbbi élő show-ban Jennifer Hudsont alakította, óriásit énekelt, pedig az adás hetében komoly mandulagyulladással küzdött, ami a felkéüszülését is hátráltatta, és az esti produkcióját is veszélyeztette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A megtudta, két nappal a fellépés előtt, súlyos mandulagyulladást kapott, tartott attól, hogy az élő adásban nem tudja majd a maximumot hozni, vagy akár elmegy a hangja vasárnapra. Szerencsére nem így történt, hiszen a produkciójával mindenkit maga mögé utasított, azonban a betegség még ezen a héten is kínozza. A csinos énekesnő lapunknak elárulta, hogyan csillapítja a fájdalmát.

„Múlt héten is csak keveset tudtam gyakorolni annyira fájt a mandulám. Mostanában sok feladatom volt, talán kimerültem egy kicsit és azonnal legyengült az immunrendszerem is. Még pénteken is úgy érzetem, hogy nem jön ki hang a torkomon. Nem mertem erőltetni, nehogy a vasárnapi adásban ne tudjak teljesíteni” – árulta el Tünde, aki épp ezért csak elméletben gyakorolt és ezt teszi mai napig.

„Fejben gyakoroltam, elképzeltem, hogyan fogom elénekelni a dalomat miközben megállás nélkül a zenei alapot hallgattam. Összesen két alkalommal tudtam teljes erőbedobással próbálni az élő adás előtt, így aztán feszülten álltam a színpadra ” – árulta el az énekesnő, aki betegsége ellenére akkor elsöprő sikert aratott, azonban még mostanra sem jött helyre teljesen.

„Még mindig nem vagyok jól, ami nyilván amiatt is van, hogy az előző adásban mindent beleadtam és megerőltettem a hangomat. Most olyan érzésem van, mintha egy hatalmas gombóc lenne a torkomban. Nehezemre esik a beszéd is, ezért úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok, így egy gégész segítségét is kértem a gyógyulásban. Aki ismer, tudja, hogy maximalista vagyok, és a lehetőségeimhez mérten szeretném ismét a legjobbat nyújtani a színpadon. Nagyon sokat jelentett számomra a gyógyulásban a közönség szeretete, az a sok elismerő szó és a vastaps, amit a múlt heti produkcióm után kaptam. Elmondhatatlanul hálás vagyok érte, és mérhetetlenül sok erőt ad.” – jelentette ki Misurák Tünde, aki hétvégén Elton John bőrébe bújhat bele.

 

És ezeket olvastad már?