SZTÁRDZSÚSZ

Ez nagyon durva: ilyen korán kel a Mokka miatt Orosz Barbi

A műsorvezető hétfő óta a Mokka műsorvezetője, ám úgy döntött, eddigi munkáit semmiképpen nem adja fel az új kihívások miatt, inkább átszervezi az életét.
  • Szerző:

Eddigi pályafutása egyik legizgalmasabb feladatát kapta Orosz Barbara. A műsorvezető hétfő óta a Mokka stábját erősíti, ami azt jelenti, hogy ezentúl reggelente számos alkalommal ő ébreszti majd a nézőket.

Fotó: TV2

Barbi a -nak bevallotta, élete egyik álma teljesült a Mokka műsorvezetésével, ám emellett kihívásokkal teli időszak is ez számára.

„Én, aki éjjeli bagoly voltam, és hajnali kettőig fent maradtam, most négykor kelek, hogy reggelente a legjobb formámat hozhassam. Igyekszem a szervezetem rezgéseire figyelni, hogy a lehető legjobb napirendet alakíthassam ki. Ennek egyik feltétele, hogy este tízkor már alszom” – mondta el a -nak Barbara, aki úgy érzi, műsorvezető társaival jó párost alkotnak majd.

„Pachmann Petivel egyértelműen rögtön megtaláltuk a közös hangot, nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Bízom benne, hogy ez a többiekkel is így lesz majd. Én nagyon nyitott vagyok, várom ár, hogy kivel mit hozunk majd ki egymásból” – fogalmazott mosolyogva Barbi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?