SZTÁRDZSÚSZ

Óriási kerti partival ünnepelte a karantén végét Soltész Rezső

Élete egyik legemlékezetesebb hétvégéjén van túl Soltész Rezső, aki ugyan április 19-én töltötte be a 75. életévét, de akkor a koronavírus-járvány miatt nem tudta megünnepelni a szülinapját. Most viszont mindent alaposan bepótolt! A családjával hét születésnapot is megtartottak egy nagyszabású kerti parti keretein belül!
  • Szerző: Doris

Fellélegezhetnek Soltész Rezső rajongói, a legendás énekes ugyanis szívproblémái után sokkal jobban van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Korponai Tamás / Ripost

Energikus és már alig várja, hogy visszatérjen a színpadra. Erre ugyanis sajnos már rég volt példa. Korábban az orvosok tanácsára mondta le a fellépéseit, egészen júniusig, amikor pedig már javult az állapota, berobbant a koronavírus-járvány. Így Rezső a családjával sem találkozhatott.

Soltész Rezső a testvéreivel
Fotó: Soltész Rezső

Most viszont mindent bepótoltak! Ínycsiklandozó szarvaspörkölttel, kacsasülttel és tortákkal telt meg roskadásig a családi asztal a nagyszabású kerti partin. Nem túlzás azt állítani, hogy a születésnapdömpingen volt minden, mi szem-szájnak ingere. A 75 éves énekes mégsem ennek örült a legjobban, hanem annak, hogy végre együtt volt az egész család és hosszú hónapok után újra magához ölelte a szeretteit.

Fotó: Soltész Rezső

„Nem túlzás, fantasztikus élmény volt ez a hétvége. A lányaim szervezték az egészet, bőven volt mit bepótolnunk, hiszen a járvány miatt április óta nem tudtunk találkozni. Hét születésnapot is megünnepeltünk. Isteni ételek voltak, szarvaspörkölt és kacsasült és persze rengeteg torta. Mindenbe belekóstoltam. Olyan megindító volt látni minden szerettemet, hogy a meghatottságtól bepárásodott szemmel néztem a többieket” – kezdte a -nak a legendás énekes, aki el is határozta, hogy ezentúl minden évben szerveznek egy partit.

Rezsőnek már csak egy dolog hiányzik, hogy végre visszatérhessen a színpadra. Az énekes még tavaly év végén lett rosszul, elfáradt a szíve. Az 50+ éves Táncdalfesztiválon sem tudott részt venni, a fellépők nélküle énekelték el leghíresebb dalát, a Szóljon hangosan az ének! című slágert. Az orvosok azt ajánlották, hogy néhány hónapig pihenjen, a tervek szerint júniusban tért volna vissza a színpadra, de a pandémia keresztülhúzta a számításait. Most úgy tűnik, augusztusban kerül sor a nagy visszatérésre.

Fotó: Soltész Rezső

„Sajnos még minden nagyon bizonytalan, az esetleges második hullám miatt. Ha minden jól megy, augusztus 15-én állhatok újra színpadra. Már nagyon várom, de persze addig sem tétlenkedem. Dolgozom az új lemezemen, ma délután is a stúdióba sietek, remélem, a héten befejezzük a munkát” – mesélte lelkesen lapunknak Rezső.

 

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?