SZTÁRDZSÚSZ

Nincs jó állapotban a magyar műsorvezető

Pintér Ada őszintén mesél ismerőseinek a koronavírus-járvány okozta lelki vívódásairól az Instagram-oldalán.
  • Szerző: BDF

Ada meglehetősen nehezen viseli a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozást. A csinos műsorvezető és családja Németországban próbálják átvészelni a pandémiát. Bár Ada eleinte remekül megküzdött a bezártság okozta nehézségekkel, most már megviseli őt a helyzet, ezért nincs is jó állapotban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szörnyű ez a bezártság, nagyon nehezen viselem” – osztotta meg ismerősivel Ada, aki naponta megosztja gondolatait az Instáján.

Fotó: Instagram

„Nos, az elmúlt hat itthon töltött hét alatt eddig nem lett belőlem pék, mesterszakács, nem olvastam ki egy könyvet se, nem tanultam meg egy új nyelvet, de még azt is nehezemre esik tanulgatni, amivel itt amúgy is küszködök. És aznap, amikor nem edzek, lelkifurim lesz, hogy na ma se csináltam semmit! Pedig főztem, mostam, takarítottam! Az végül is nem egyenlő a semmivel. Nincs napirendünk se. Na bumm, és akkor mi van?! Nem elég stressz, hogy bizonytalan minden?!” – fakadt ki Ada.

De a napokban több bejegyzésében is arról kérdezte rajongóit, hogyan vészelik át ezeket a napokat, ők mivel foglalják el magukat.

„Örülnék, ha már magunk mögött tudhatnánk ezt az időszakot, és minden olyan lenne, mint régen. Bár ki tudja, mikor jön ez el? Ti hogyan bírjátok az elmúlt hetek történéseit, és ezt a helyzetet? Mi a legnehezebb?” – érdeklődött ismerősei hogylétéről a tévés, akihez hasonlóan sokakat megvisel a helyzet, ami most az egész világot sújtja.

Orulnek, ha mar magunk mogott tudhatnank ezt az idoszakot es minden olyan lenne, mint regen. 💭🙏Bar ki tudja mikor jon ez el... 🤔Ti hogy birjatok az elmult hetek torteneseit es ezt a helyzetet? Mi a legnehezebb?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?