SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, megint mire készül Berki

Berki Krisztián nem adja fel! Bár nem lett belőle Budapest főpolgármestere, eldöntötte, meg sem áll, míg miniszterelnök nem lesz.
  • Szerző: Angie

Tavaly ősszel valódi bombaként robbant a hír, hogy Berki Krisztián indul a főpolgármester-választáson. A következő sokk akkor érte az embereket, amikor Berki provokatív módon megkezdte kampányát, azonban hiába törte magát, a győzelem elmaradt, ám felsége szerint ami késik, az nem múlik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Az asszony meggyőződése, hogy a miniszterelnöki székig fognak együtt menetelni. Sokat tanultak az előző megmérettetésből és biztosra veszi, hogy Berki győzni fog.

„Nemrég épp Natika hozta fel a témát, hogy apa nem nyert, de azonnal mondtam neki, hogy nem baj, mert legközelebb fog. Tavaly nem volt felkészülési időnk, de utólag látjuk, hogy mennyi munkával jár egy tökéletes kampányt megszervezni. Nem volt előkészület, de ha legközelebb sikerrel járunk, már látom, hogy mennyi feladatom lesz”mondta Mazsi, aki szerint, eddig is sokat segített Krisztiánnak, ám a jövőre nézve is rengeteg célkitűzésük van. Berki felsége úgy érzi, az elmúlt egy év alatt ők ketten eggyé váltak – sem a magánéletben, sem a munkában nem lehet majd őket elválasztani.

„A férjem pártot akar alapítani. Teljesen független és új irányt szeretnénk mutatni az emberek számára. Sokan beszélnek politikáról: jobboldal, baloldal, de senki nincs azzal tisztában, hogy mi mit jelent, vagy mit takar. Nem csak a politikusok, de az emberek sem tudják, hogy mit szeretnének” – magyarázta Berki Krisztián felesége, aki merész kijelentést tett és egyben egy ígéretet is S. Tóth Mártának adott videóinterjújában.

Fotó: Ripost

„A politikának vannak olyan pontjai, amit nem tartanak be. A politikusok ígérnek valamit, de nem tartják be. Krisztiánt igyekszem mindig a földön tartani, ezért is mondom neki, hogy csak olyat mondjunk, amit meg is tudunk tartani és alá tudunk támasztani. Szerintem Krisztián miniszterelnök lesz 50 éves korára. Ki is ráz a hideg, amikor ezt mondom” – jelentette ki Berki Mazsi, aki soha nem törne politikai babérokra, de úgy érzi, férje vele lehet igazán sikeres.

Ha még több részletet szeretnél megtudni Berki terveiről, olvasd el a hétfői ban!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?