SZTÁRDZSÚSZ

Négy hónappal az esküvő után máris bővül Schmuck Andor családja

A szerelmes politikus és felesége, Eszter már nagyon várják az új jövevényt.
  • Szerző: Doris

Új kihívás elé néz Schmuck Andor, de annál is inkább fiatal felesége, Eszter, hamarosan ugyanis egy különleges jövevénnyel osztják meg az otthonukat. Eszter álma először egy kiskutya volt, de a Tisztelet Társaságának elnöke kikötötte: először ki kell derülnie, hogy jó gazdi lenne-e.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Schmuck Andor és Hanák Eszter esküvője
Fotó: Ripost / Szabolcs László

„Egy hétre kölcsönkértük édesanyám Szuszi névre hallgató bichon havanese kiskutyáját, hogy kiderüljön, Eszter mennyire gondoskodó. Azt kell mondjam, hogy tökéletesen helyt állt, a feleségem átment a rostán. Annyira ügyes volt, hogy azt mondtam neki, merjünk nagyot álmodni! Kutya helyett válasszunk inkább egy törpemalacot” – újságolta el a -nak Schmuck Andor.

Képünk illusztráció
Fotó: Profimedia

Mivel a röfögő patásnak még nincs neve, a politikus várva várja a javaslatokat, ugyanis még nem tudják, hogy is szólítsák az új házi kedvencet.

„Egyelőre tanácstalanok vagyunk, úgyhogy bármilyen javaslatra nyitottak vagyunk. Kivéve egyet! Az apjáról, azaz rólam nem nevezhetik el, hiszen én egyáltalán nem vagyok törpe” – nevetett Andor, akinek már korábban is volt köze a malacokhoz, néhány hónapja ugyanis örökbe fogadta Icát, az Állatkertben élő mangalicát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?