LOVE

Exkluzív részletek: Ilyen volt Schmuck Andor álomesküvője

Élete egyik legfontosabb napján van túl Schmuck Andor, aki mindössze 6 hónapja ismerte meg kedvesét, Esztert, de úgy belehabarodott, hogy már szombaton oltár elé vezette egy elegáns belvárosi szállodában. A Ripost ott volt a szertartáson és az azt követő ebéden!
  • Szerző: Doris

Talán még soha nem láttuk ilyen izgatottnak Schmuck Andort, mint szombat délelőtt, az esküvője napján. Minden meghívottat ő fogadott és terelt be a terembe az impozáns, V. kerületi szálloda előtt. Talán akkor még fel sem fogta igazán, hogy hamarosan újra férjnek mondhatja majd magát. A szertartás kissé rendhagyó módon pontban 11:11-kor kezdődött.

Fotó: Szabolcs László

„Nem vagyok babonás, de ez az időpont nagyon fontos számomra, főleg a jövőre nézve” – mosolygott sejtelmesen a szerelmes Andor, ám ennél több részletet nem árult el.

Schmuck Andor és Hanák Eszter esküvője
Fotó: Szabolcs László

A polgári szertartáson Eszter és Andor két nagyon jó barátja volt a tanú, az egyházin pedig nem más, mint Fodor Zsóka és Korda György, aki természetesen Balázs Klárival érkezett. Eszter egy gyönyörű és letisztult ruhában mondta ki a boldogító igent, Andor pedig ragaszkodott a védjegyévé vált zakó-piros nyakkendő párosításhoz.

Schmuck Andor és Hanák Eszter esküvője
Fotó: Szabolcs László

Miután Iványi Gábor lelkész is összeadta a párt, Nyári Károly váratlanul leült a zongorához és egy romantikus dallal lepte meg a szerelmeseket. A násznép ezután átvonult egy elegáns étterembe, ám, hogy a Korda-házaspárnak, Fodor Zsókának és a menyasszonynak ne kelljen gyalogolnia, Schmuck riksákat hívott a hotel elé, amit először maga próbált elhajtani, majd később inkább a tapasztalt sofőrökre bízta a feladatot.

Schmuck Andor és Hanák Eszter esküvője
Fotó: Szabolcs László

Ha érdekel, mi történt az étteremben, keresd a hétfői lapszámát, amiben még több fotót találhatsz az esküvőről!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?