SZTÁRDZSÚSZ

Nászútra vitte feleségét Edvin Marton

Nem mindennapi utazásban volt része Edvin Martonnak és feleségének.
  • Szerző: Ripost

Minden idők legmókásabban induló nászútján járt Edvin Marton és felesége, Adrienn. Eleve nyolc évvel a házasságkötésük után tudtak csak elutazni, mert eddig vagy a hegedűművész, vagy kedvese nem ért rá. Most végre találtak egy olyan hetet, amikor mindketten szabadok voltak.

„Mindig csak a terv volt meg, de a megvalósulásig nem jutottunk el... 

"Isztambulon keresztül Thaiföldre le volt foglalva az utunk első osztályra, már a repülőtéren ülünk, isszuk a pezsgőt nagy boldogságban, amikor látjuk, törölték a járatunkat. Hazajöttünk, átcsekkoltuk másnapra az utat, de a hatalmas vihar miatt megint törölték az isztambuli járatot. Sebaj, hívom Adrit, hogy akkor Frankfurton keresztül megyünk, akkor meg kiderült, Ko Samuin áradás van… Így indult a nászutunk.”

A házaspár végül Bangkokba utazott, ahol elveszett a csomagjuk, így aztán megnézték a neten, hol van napsütés, végül visszafelé repültek megint öt órát, majd a Maldív-szigeteken kötöttek ki.

"Az a hely maga a paradicsom, csodálatos napokat töltöttünk el kettesben, sokat kirándultunk, élveztük a napsütést – mondta Edvin.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?