SZTÁRDZSÚSZ

Mutatjuk, durván lefogytak a magyar sztárok: ezt látnod kell!

Elképesztő, milyen hatalmas változáson mentek keresztül hazánk hírességei, akik elárulták, továbbra sem állnak le a diétával! Végigmennek a rögös úton, hogy elérjék az álomalakot.
  • Szerző: bdf

Titkos csodaszertől fogyott le Cseke Katinka: -30 kg

A Jóban Rosszban színésznőjét a Pozsonyi Pikniken kapta lencsevégre a %%! A rendezvényen Cseke Katinka sugárzott a boldogságtól, és végig igazi energiabombaként pezsgett. Köztudott, hogy a színésznő hosszú éveken keresztül küzdött a pluszkilók ellen, de a kívánt súlyt sosem sikerült elérnie. Egészen mostanáig! Fantasztikus eredményt ért el, közel 30 kilótól szabadult meg! Katinka csak annyit árult el ezzel kapcsolatban, hogy: „egy titkos csodaszer segített a fogyásban. Nagyon jól érzem magam a bőrömben” – mondta sejtelmesen, de annál boldogabban a lapunknak színésznő.

Nem rejtegeti tovább testét Singh Viki: - 10 kg

 

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Alig három hónap alatt bámulatos átváltozáson ment keresztül az énekesnő, aki tíz kilótól szabadult meg. Bár Singh Viki sosem küzdött drasztikus túlsúllyal, nem volt elégedett az alakjával. A kilók lefaragásában édesapja is segített neki, Indiából hozatott egy tradicionális gyógynövényt, ami a testmozgás mellett hamar meghozta a kívánt eredményt. "Amíg korábban a fogyókúrák eredménye az lett, hogy töredezett a hajam, a bőröm pedig fakó lett, most az ellenkezőjét érzem. Sokkal energikusabb vagyok" - mondta el az énekesnő, akinek az álomsúlya 55 kiló.

Visszakapta önbizalmát Emilio: – 63 kg

Az énekes hatalmas súlyfelesleggel küzdött, ami teljesen megkeserített az életét. Tíz éve 158 kilót nyomott, még a saját cipőjét sem tudta bekötni, nem is beszélve az állandó hát-, derék-, és lábfájásról. Az ízületei teljesen kikészültek, ahogyan az önbizalma is, ezért döntött a gyomorgyűrű mellett. Persze az évek során többször is mélypontra jutott, folyamatosan fel-le csúsztak a kilók. Rájött, hogy hiába a szűkítőgyűrű, ha nem figyel oda az étkezésre és a testmozgásra. Emilio most 63 kilóval kevesebb, de szeretne tovább fogyni. Azt is elmondta, hogy miután elérte a kívánt súlyt, újra kés alá fog feküdni, mert el kell távolítani a megereszkedett bőrrétegeket.

Egészsége miatt váltott életmódot Tarján Zsófia: – 15 kg

 

Szalay Tamás (@szalaytamas_trainer) által megosztott bejegyzés,

Drasztikus változáson ment keresztül Tarján Zsófia, aki egy éve döntötte el, hogy életmódot vált és ledobja magáról a felesleges kilókat. Hernádi Judit lánya fáradékonyságtól, sokszor alvásproblémáktól szenvedett. Ráadásul az is kiderült, hogy örökletes cukorbetegséggel kell megküzdenie, ha nem változtat. Még idejében megálljt parancsolt a nassolásnak, és edzeni kezdett. Az eredmény pedig mára igencsak látványos! A pletykák szerint 15 kilótól szabadult meg.

És ezeket olvastad már?