SZTÁRDZSÚSZ

Megrázó, édesapja súlyos balesetéről vallott Hernádi Judit lánya

A Honeybeast énekesnője ma is tisztán emlékszik minden szörnyû részletre.
  • Szerző: bdf

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófia csak kétéves volt, amikor híres operaénekes édesapja, Tarján Pál elköltözött a családi fészekből. Ettől függetlenül nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással.

Amikor a papa négy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett Budapesten, a lánya volt az, akit először értesített. Zsófi ma is tisztán emlékszik a történtekre.

"Rádőlt egy fa az autójára. Borzalmas volt. Éppen turnéra mentünk, egy hideg, november végi nap volt, engem hívott fel először.

Mondta, hogy balesete volt, az intenzíven fekszik, két helyen eltört a nyaka, majdnem az összes bordája és a gerince.

"Az volt az első kérdésem, hogy mindene mozog-e, amikor mondta, hogy igen, nyugtatgattam, hogy nincsen semmi baj, csak feküdjön és el fog múlni az egész" - emlékezett vissza a Joshi, a legjobb barátban a szörnyű pillanatokra a Honeybeast énekesnője.

Apu jó két évig szenvedett. Újra kellett tanulnia az éneket. Ki kellett, hogy egyenesedjen a nyaka. Rengeteg fájdalma volt, az állapota pedig nagyon ingadozó volt.

Sosem felejtem el, egyszer közvetlenül a színpadra lépés előtt hívtak fel, hogy apu rosszabbul van. Éppen a zenekari beállás volt, egyszerűen nem tudtam, képes leszek-e végigcsinálni a bulit. Baromi kemény volt" - mesélte Zsófi, aki hozzátette, sokáig tartott édesapja felépülése, de ma már jól van.

"Nemrég voltam náluk, apu most már rendben van. Igaz, figyelnie kell magára. Újra vannak tanítványai és fellépései. Minden elismerésem az övé."

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?