SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő, mi történt, miután Tóth Gabi eltüntette kislánya fotóit

Az aranyhangú énekesnő és családja komoly döntést hoztak, hogy megvédjék a kislányukat, Hannaróza Máriát a rossz szándékú emberektől.
  • Szerző: BDF

Teljesen megdöbbent Tóth Gabi, amikor mindössze néhány óra alatt 1200 ember követte ki, miután az Instagram-oldalán letörölte az összes fotót a kislányáról, Hannaróza Máriáról. Ez pedig elég érdekes, tekintve, hogy akkor ezek az emberek mind csak a pici miatt követték az énekesnőt. Gabi szerint a számok őt igazolják, és úgy érzi, nagyon jó döntést hozott meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ma reggelre ezerkétszáz ember követte ki az oldalamat a tegnapi posztom után. Ki tudja, hogy miért? Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de ha csak egy ember is volt ezek között, akinek a szándékai a normálistól eltérőek, akkor már megérte. Ezek a kikövetések is csak minket igazolnak” – tette közzé meglepődve Gabi.

Amint a is beszámolt róla, az énekesnő a családjával való hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy többet nem mutatja meg a kislányát a közösségi felületeken, és visszamenőleg is törli az összes idáig feltöltött fotót. Így tett a férje, Krausz Gábor és testvére, Tóth Vera is.

Fotó: Instagram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?