SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő dolgot árult el gyerekeiről Angelina Jolie

Nem szokott túl gyakran mesélni a családjáról, és főleg nem annyira őszintén, mint most tette. Ezt eddig nem is gondoltuk volna a Brangelina gyerekekről!
  • Szerző: BDF

Mindenki ismeri Hollywood kedvenc családját, Angelnia Jolie-t és férjét, Brad Pittet, valamint hat gyermeküket. De igazán csak a róluk terjedő pletykákból merítjük a tudásunkat. Így Angie most úgy döntött, hogy olyan őszinteséggel mesél a családról, mint még soha. Egy rádiós riportban mesélt arról, milyen jövőt képzelt el gyerekeinek.

Az Oscar-díjas színésznő igazán büszke anyuka lehet, ugyanis hat lurkója már összesen hét nyelven beszél.

"Megkérdeztem tőlük, hogy milyen nyelveket szeretnének megtanulni. Shiloh khmait tanul, ami egy kambodzsai nyelv. Pax vietnámiul, Maddox a németet és az oroszt nézte ki magának, Zahara franciául, Vivienne arabul tanul, Knox pedig a jelbeszédet próbálja elsajátítani" - mesélte Jolie, aki azt is elárulta, egyik gyereke sem lépne a híres szülei nyomdokaiba. Ami elég meglepő.

Egyik gyermekem sem szeretne színész lenni. Hozzájuk a zene sokkal közelebb áll.

"De persze ettől függetlenül szívesen megmutatnám nekik, hogyan készül egy film. Madet például érdekli a vágás. Pax pedig szereti a zenét és a djzést."

Úgy gondolom, hogy a szülők addig nem ismerik a gyerekeiket, ameddig ők maguk meg nem mutatják, kik ők és kik szeretnének lenni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?