SZTÁRDZSÚSZ

Megható: csodás égi jelenség Prince birtoka felett!

Rengeteg rajongó látogatott el Prince birtokához, hogy leróják kegyeletüket. Megható, hogy eközben egy gyönyörû szivárvány jelent meg az égen.
  • Szerző: WM

Szinte pillanatok alatt elért mindenkihez a tragikus hír Prince haláláról. A közösségi oldalak sajnálkozó posztokkal voltak tele, talán még azok is megsiratták a legendát, akik egy számot sem ismertek tőle. Sok rajongó viszont személyesen is szeretett volna elbúcsúzni a világsztártól. 

Fanatikus rajongói Prince-t sokszor földöntúli képességekkel ruházták fel, sokan úgy vélték, hogy a fura kinézetű ikon nem is a Földről származik. Magánélete botrányoktól volt hangos, de rengetegen szinte szentként tisztelték. Ami azt illeti, lehetséges, hogy az is volt...

Prince minnesotai birtoka felett ugyanis egy gyönyörű szivárvány jelent meg, amit az ott lévők égi jelnek tekintenek. A józanabb gondolkodók úgy vélik, hogy ennél szerencsésebb egybeesés nem is lehetett volna, az elvakultabbak viszont azzal magyarázzák a jelenséget, hogy Prince így vett tőlük végső búcsút. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?