SZTÁRDZSÚSZ

Meghan apja megint a tévében őrjöngött, Harry-t okolja mindenért

Thomas Markle ismét interjút adott, és érthetően egyre frusztráltabb, amiért nem láthatja sem a lányát, sem az unokáit.
  • Szerző: The_M

Ha nagyon visszaesik a Good Morning Britain nézettsége, akkor bevetik a nézőcsalogató csodafegyvert, Thomas Markle-t. Meghan apjának pedig mindig van a tarsolyában néhány kemény mondat, amikkel a sussexi hercegi párt támadhatja. Ám érthető a dühös hangnem, hiszen nagyapaként nagyon szeretné már látni az unokáit, Archie-t és Lilibet Dianát. Ám ezt nem engedi Meghan és Harry, sőt hiába próbálkozik a kapcsolatteremtéssel, mindig falakba ütközik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Thomas Markle ismét kemény szavakat fogalmazott meg

Thomas Markle ismét kemény szavakat fogalmazott meg (Fotó: Northfoto)

Thomasnak több jogász is azt javasolta, perelje be Meghant, ugyanis Kaliforniában a joggyakorlat a nagyszülők mellett áll, hogy láthassák az unokáikat. Ám az egykori filmes nem akarja a két kisgyermeket belerángatni egy ilyen csúnya eljárásba. Inkább abban bízik, hogy a kisebbik lánya megenyhül, és végre normális család lehetnek.

Meghan és Harry továbra sem vesznek tudomást Thomasről

Meghan és Harry továbbra sem vesznek tudomást Thomasról (Fotó: Northfoto)

Igaz, erre kevés esélyt lát, mert szerinte Meghan teljesen más ember lett, amióta megismerte Harryt. Thomas szerint Meghant teljesen bedarálta az a felhajtás, ami a herceggel együtt jár, és Harry hatására építette le a családját, akik nem elég előkelőek. Úgy gondolja, hogy a hercegi pár pénz- és hírnévhajhászása már szánalmas, olyannak tűnnek, mint akiket semmi más nem érdekel. Reméli, hogy Harry készülő könyvének is az lesz a címe, hogy A pénz nyomában – utalva ezzel a hercegi párról szóló botránykönyvre, A szabadság nyomábanra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?