SZTÁRDZSÚSZ

Meg akarták késelni Pásztor Annát: "Megöllek téged és a családtagjaidat is"

Az énekesnőt meg akarta ölni egy elmebeteg férfi.
  • Szerző: bdf

Borzalmas, ami Pásztor Annával történt. Brutálisan megfenyegette őt egy férfi. Azt írta neki, hogy őt és az egész családját megöli.

"Többen kértek, hogy higgadjak le, de én nem szeretnék. Az a helyzet, hogy tegnap egy úriember azt gondolta, hogy a cipőjébe rejt egy kést és szeretett volna megszurkálni. Erről engem értesített is. Egy éven keresztül írt nekem, hogy mennyire szerelmes belém, és ezt ő így akarta beteljesíteni. Én voltam olyan kedves, hogy válaszoltam neki is, mint bárki másnak. Szépen megkértem, hogy szálljon le rólam, megtette ezt a kedvesem is, hiszen kétgyermekes anyuka vagyok, és nem érdekelnek a kapcsolatok. Nem vette figyelembe. Megszüntettem a társalgást, letiltottam, de négy profilról is jelentkezett" - magyarázta feldúltan az énekesnő.

A férfit tegnap este megtalálták fénykép alapján a Budapest Parkban, ahol az énekesnő koncertezett. A rendőrök el is vitték és 72 órára elzárták, de elengedik. Teszik ezt annak ellenére, hogy az énekesnő bizonyítékként több mint száz fenyegető üzenetet mentett el, valamint a férfi azt ígérte, hogy nem csak vele, de a zenekar tagjaival is végez.

Anna teljesen kiborult, de ez érthető. Hogy mit mondott még, megtudhatod a videójából!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?