SZTÁRDZSÚSZ

Majka feneke bánta a fogadást: Utólag már inkább fizetne

Nincs is jobb, mint egy izgalmas fogadás. Majka szerint ez akkor is buli, ha néha a rövidebbet húzza.
címkék:
  • Szerző: angie

Múlt szombaton, ingyenes szuperkoncerttel ünnepelte 30. születésnapját a Szerencsejáték Zrt. Az este legnagyobb buliját Majka és Curtis prezentálták, 40 ezer ember előtt tolták a szöveget, nem is akárhogyan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A koncert után a -nak elmondták nem csak a zene, de a szerencsejáték is közel áll hozzájuk, Majka konkrétan nem tud leállni, állandóan játszik és nem titkolja azt sem, sok pénzt bukott már el. Az is megesik, főleg mostanság, hogy a poén kedvéért extrém fura kihívásokat teljesít, ha bukta a fogadást... Így történt két éve is, amikor mindenki megdöbbenésére egy szál alsógatyában sétált be egy benzinkútra. Akkor Sebestyén Balázzsal fogadtak, a fallabdásásuk eredményében és hát igen, néha Majka húzta rövidebbet. A napokban is így járt és jó nagy seggberúgás lett a vége.

„Curtissel épp seggberúgásba játszottunk és elbuktam fogadást. Hárman rúgtak tiszta erőből seggbe, elég nagy veszteség volt ez nekem. Komolyan mondom, inkább buktam volna tíz rongyot” – kezdte viccelődve Majka, aki kis srácként is megtette a téteteket attól függetlenül, hogy mennyi pénz volt a zsebében, mindig kockáztatott!

„Az egész életem egy szerencsejáték! Gyerekkorom óta fogadok, mindenre és mindig! Régen fogadtunk még abban is, hogy visszanéz-e egy nő az utcán, vagy, hogy lájkol-e egy haverom. A sport a foci fogadás egyértelmű, szeretek nyerni, ahogy az izgalmat is ami ezzel jár. Kockázat nélkül semmi sincs” – jelentette ki majoros Péter, akinek önmaga karriere lehet a bizonyíték arra, hogy aki mer az nyer.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?