SZTÁRDZSÚSZ

Mikrofon helyett fakanál: vadonatúj oldaláról mutatkozik be Lola

Hétről-hétre izgalmas receptekkel és beszélgetésekkel várja a nézőket Lola az M2 Petőfi TV csatornáján. A hétfőnként jelentkező Lola kicsi konyhája című vadonatúj műsorban a nézők az énekesnő egy teljesen új oldalát ismerhetik meg. Lola már korábban is bizonyította, hogy van tehetsége a műsorvezetéshez, azonban ilyen otthonos közegben még soha nem láthatták őt.
  • Szerző:

Finom fogások és merész kérdések: ezzel a két szóval lehet leginkább összefoglalni Lola legújabb műsorának lényegét.

Fotó: Markovics Gábor

A Lola kicsi konyhájában hétről-hétre ismert, valamint adott témákban markáns véleményt képviselő, területükön elismert emberek főznek együtt az énekesnővel, aki eközben alaposan kifaggatja őket minden titkukról.

A főzés mellett ugyanis a műsor fontos eleme a beszélgetés is: családi történetek, párkapcsolati témák, kellemes vagy éppen kínos sztorik – Lola bármilyen témában mer kérdezni, előtte nem maradnak titkok!

„Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen két kedvelt hobbimat ötvözi a műsor, a főzést és a beszélgetést” – kezdte a -nak Lola, aki az utóbbi években érzett rá a gasztronómia izgalmaira.

„Bevallom, korábban nem voltam túlságosan jártas a konyhában, nem is annyira érdekelt a főzés. Húszéves koromig ugyanis a nagymamámmal éltem, szóval, gondolom, nem kell magyaráznom… Az ő főztje semmihez sem volt hasonlítható. Aztán, amikor önállósodtam, elkezdtem egyre bátrabban mozogni a konyhában.„

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?