SZTÁRDZSÚSZ

Lola a vakcináról: Óriási felelőtlenség lenne, ha nem élnék a lehetőséggel

Lola szerint egy elzárt burokban élünk már jó ideje a koronavírus-járvány miatt, és személy szerint alig várja, hogy kiszabaduljon belőle. Nos, az egyetlen megoldás itt van a kezünkben. Nem kell mást tennünk, élnünk kell vele!
címkék:
  • Szerző: szbd

Korsós Judit, azaz Lola számára nem is volt kérdés, hogy beoltatja-e a magát a koronavírus elleni vakcinával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Én biztosan beoltatom magam” – kezdte határozottan a -nak az MTVA műsorvezetője. „Mégpedig azért, mert nem mindenki olyan szerencsés, hogy tud homeoffice-ban dolgozni. Tudom, megsínylette az ő életük is, de sokkal kevésbé, mint például a vendéglátósoké, a rendezvényszervezőké vagy színpadi technikusoké, akik egészen addig nem tudnak munkába állni, amíg valami nem történik. Azzal, hogy beoltatom magam, nemcsak magamért, hanem értük is teszek, az ő sorsukról is gondoskodom. Másrészt rengeteg emberrel találkozom a munkám miatt, természetesen minden óvintézkedést betartva, de óriási felelőtlenség lenne, ha nem élnék az oltás lehetőségével” – fogalmazott Lola, aki hozzátette, nem volt kérdés, hogy regisztrál-e az oltásra.

Fotó: Instagram

„Természetesen regisztráltunk. Viszont többször hallottam, hogy egyesek azt mondják, beoltatják magukat, de még várnak.. Nem tudom, ki, mire vár... Azt érzem, hogy ez a legfelelősségteljesebb döntés társadalmilag, hiszen nem attól lesz baj, hogy beoltatjuk magunkat. Személy szerint nagyon unom már, hogy nem tudom megölelni az édesapámat, nem találkozhatok a barátaimmal, és nincsenek rendezvények sem. Egy elzárt burokban élünk most már, jó lenne kiszabadulni belőle.”

Lolát hetente láthatjuk a tévéképernyőn, hiszen műsorvezetőként tudott dolgozni a világjárvány alatt, mégis nehéz időszakként gondol az elmúlt közel egy évre, miután a színpadot teljes mértékben mellőznie kellett.

„Mázli, hogy két szakmám van. Az utóbbi egy évben zenészként egyáltalán nem tudtam dolgozni. Amikor enyhültek a korlátozások sem voltak lehetőségek, nem is tudtuk, mit vállalhatunk. A tévézés működik, de folyamatosan oda kell figyelni. Nem olyan szabad a világ, mint ahogyan megszoktuk. Igaz, dalokat tudtam felvenni, de nehéz volt, hogy nem állhattam színpadra” – zárta a beszélgetést Lola.

Hiteles forrásokból informálódjunk!

Lola megdöbbenve olvassa azokat az álhíreket, amik az interneten terjednek az oltással és tesztekkel kapcsolatban.

„Se a teszttől, se az oltástól nem lesz semmi baja senkinek. Mikrochipet ültetnek a bőrünk alá? Ugyan már, gondoljuk már át ezt még egyszer… Nevetséges. Ez egy olyan időszak, amikor meg kell tanulni hiteles forrásokból informálódni.”

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?