SZTÁRDZSÚSZ

Ez a véleménye a szépészeti beavatkozásokról Liptai Claudiának

Liptai Claudia bevallotta, hogy ha szüksége lesz rá a jövőben, nem zárkózik el a szépészeti beavatkozásoktól.
  • Szerző: szbd

Liptai Claudia állandóan képzi magát, ami az ő esetében nem abban merül ki, hogy visszaül az iskolapadba, hanem igyekszik az újdonságokat felfedezni az életében. Ez tartja őt fiatalon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Liptai Claudia nem zárkózik el a szépészeti beavatkozásoktól (Fotó: Ripost)

„Ilyen volt mostanában a kertészkedés. Elkezdtem zöldségeket, gyümölcsöt termeszteni, és most boldoggá tesz, hogy érik a paradicsomom. Ez és persze a négy és fél éves fiam karbantart, nem hagy megöregedni” – kezdte a Story magazinnak a tévés, aki azt is megsúgta, hogy ha már az idő múlásáról esett szó, nem zárkózik el a szépészeti beavatkozásoktól sem. Ha szüksége lesz rá a jövőben, biztosan felkeres majd egy szakembert.

„Bár bevallom őszintén, amennyire nem rázott meg az, hogy előbb harminc, aztán negyven éves lettem, annyira vár még rám egy sokkoló pillanat majd, az ötven. Most kell tudnom okosnak lenni, és nem megijedni attól, hogy már hiába alszom ki magam, az arcom kialvatlan marad, és a ráncaim sem simulnak el. Ha ez ellen lehet tenni, tenni fogok, mert nem szeretnék a több ezer éves Tutanhamon fáraóra hasonlítani öt év múlva. De nem esem túlzásba, szeretném megőrizni a saját arcomat” – tette még hozzá Claudia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?