SZTÁRDZSÚSZ

Lesifotó, itt kapta lencsevégre szépséges lányát Szandi

Szandi elképesztően büszke lányára, Blankára. A 18 éves gimnazista tudatosan készül a jövőjére. Dolgozik és szorgosan gyűjtöget.
  • Szerző: BDF

Szandi gyermekei, Blanka és 17 éves öccse, Domonkos is diákmunkásként szinte végigdolgozták az egész nyarat. A napokban a híres édesanya egy áruházban kapta lencsevégre 18 éves nagylányát. Történt ugyanis, hogy kisebbik fiával, Csabival indult el bevásárolni, amikor nagy meglepetésére kiderült, hogy Blanka tőle csak néhány méterre szorgoskodik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Miután reggel felébredünk, általában megbeszéljük, ki-merre-mit csinál aznap. De Blanka akkor valamiért nem fejtette ki. Éppen kisebbik fiammal, Csabussal vásároltunk egy bevásárlóközpontban, amikor a lányom írt egy üzenetet” – kezdte a nak Szandi. A levélváltás közben pedig hamar kiderült, hogy egy és ugyanazon a helyszínen vannak.

„Véletlenszerűen épp ott voltunk, ahol ő dolgozott. Meg is leptük őt. Jót nevettünk a helyzeten. Nagyon vicces volt, le is fotóztam Blankát, miközben gondosan pakolászott.”

Szandi hozzátette, hogy nagyon büszke a gyerekeire, akik az iskolai szünidő alatt a henyélés helyett a munkát választották, és a nyáron több munkahelyen is dolgoztak egyszerre.

„Nagyon fontos, hogy megbecsüljék a pénzt. Úgy neveltük őket, hogy megfelelően tudják kezelni az értékét. Erről a témáról szerintem már tinédzserkorban el kell kezdeni beszélgetni a gyerekekkel. Muszáj megtanulni takarékoskodni, a mai világban elengedhetetlen” – fejtegette az énekesnő, aki férjével, Bogdán Csabával gyerekeik nevelése során mindig szakítottak időt arra is, hogy elbeszélgessenek velük az élet legfontosabb dolgairól.

„Szeretünk velük beszélgetni és fontosnak tartjuk, hogy érezzék, mit jelent szerető családban felnőni. Mi azt is beosztjuk, ki mikor mosogat, és nem elfogadott az, hogy mindent a szülők csinálnak. Nem egy panzióban élnek, ahol kiszolgálják őket, hanem egy család vagyunk, egy háztartással. Segítjük egymást, együtt viseljük a terheket is. Tehát mindenkinek megvan a maga napja, hogy ki, mikor és mit takarít ki. Ez tökéletesen működik” – mondta mosolyogva Szandi, aki lapunknak megsúgta, hogy nagyobbik fia, Domonkos ruhákat vásárolt a megkeresett fizetése egy részéből. Lánya pedig gőzerővel spórol egy laptopra.

„Utolsó éve lesz a gimiben Blankának és a jövőben egyetemen szeretne továbbtanulni. Tudja, hogy a felsőoktatásban nagy szüksége lesz egy laptopra. Ő már most elkezdett gyűjtögetni, hogy mire eljön az idő, meg tudja venni magának – magyarázta Szandi.

És ezeket olvastad már?