Létrehozva: 2019.08.27.

Lesifotó, itt kapta lencsevégre szépséges lányát Szandi

Szandi elképesztően büszke lányára, Blankára. A 18 éves gimnazista tudatosan készül a jövőjére. Dolgozik és szorgosan gyűjtöget.

Szandi gyermekei, Blanka és 17 éves öccse, Domonkos is diákmunkásként szinte végigdolgozták az egész nyarat. A napokban a híres édesanya egy áruházban kapta lencsevégre 18 éves nagylányát. Történt ugyanis, hogy kisebbik fiával, Csabival indult el bevásárolni, amikor nagy meglepetésére kiderült, hogy Blanka tőle csak néhány méterre szorgoskodik.

Fotó: Szabolcs László

„Miután reggel felébredünk, általában megbeszéljük, ki-merre-mit csinál aznap. De Blanka akkor valamiért nem fejtette ki. Éppen kisebbik fiammal, Csabussal vásároltunk egy bevásárlóközpontban, amikor a lányom írt egy üzenetet” – kezdte a Ripostnak Szandi. A levélváltás közben pedig hamar kiderült, hogy egy és ugyanazon a helyszínen vannak.

„Véletlenszerűen épp ott voltunk, ahol ő dolgozott. Meg is leptük őt. Jót nevettünk a helyzeten. Nagyon vicces volt, le is fotóztam Blankát, miközben gondosan pakolászott.”

Szandi hozzátette, hogy nagyon büszke a gyerekeire, akik az iskolai szünidő alatt a henyélés helyett a munkát választották, és a nyáron több munkahelyen is dolgoztak egyszerre.

„Nagyon fontos, hogy megbecsüljék a pénzt. Úgy neveltük őket, hogy megfelelően tudják kezelni az értékét. Erről a témáról szerintem már tinédzserkorban el kell kezdeni beszélgetni a gyerekekkel. Muszáj megtanulni takarékoskodni, a mai világban elengedhetetlen” – fejtegette az énekesnő, aki férjével, Bogdán Csabával gyerekeik nevelése során mindig szakítottak időt arra is, hogy elbeszélgessenek velük az élet legfontosabb dolgairól.

„Szeretünk velük beszélgetni és fontosnak tartjuk, hogy érezzék, mit jelent szerető családban felnőni. Mi azt is beosztjuk, ki mikor mosogat, és nem elfogadott az, hogy mindent a szülők csinálnak. Nem egy panzióban élnek, ahol kiszolgálják őket, hanem egy család vagyunk, egy háztartással. Segítjük egymást, együtt viseljük a terheket is. Tehát mindenkinek megvan a maga napja, hogy ki, mikor és mit takarít ki. Ez tökéletesen működik” – mondta mosolyogva Szandi, aki lapunknak megsúgta, hogy nagyobbik fia, Domonkos ruhákat vásárolt a megkeresett fizetése egy részéből. Lánya pedig gőzerővel spórol egy laptopra.

„Utolsó éve lesz a gimiben Blankának és a jövőben egyetemen szeretne továbbtanulni. Tudja, hogy a felsőoktatásban nagy szüksége lesz egy laptopra. Ő már most elkezdett gyűjtögetni, hogy mire eljön az idő, meg tudja venni magának – magyarázta Szandi.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

ripost.hu

Titokzatos égi jelenséget észleltek szerte a világon, 40 évvel ezelőtt is láthatták már ezeket az idegen fénypontokat – Fotó

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Videó: Romantika a fellegekben - A pilóta az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

SZTÁRDZSÚSZ

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

SZTÁRDZSÚSZ

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére