SZTÁRDZSÚSZ

Lelépne az országból az ismert magyar színész!

Szabó Győző akár hosszabb időre is elhagyná az országot, hiszen az elmúlt években szinte egy perc szabadideje sem volt. Elárulta, hová utazna el legszívesebben.
  • Szerző: MMB.

A botrányos múltú színész rengeteget dolgozott az utóbbi időben, ezért saját szavait idézve, "szívesen dobbantana már". Akár az országot is elhagyná a feltöltődése érdekében, sőt jó darabig vissza se térne a dolgos hétköznapokba - írta meg a Best magazin.

Szívesen lennék Balin halász vagy Grönlandon bármi. Az elmúlt két évtizedben rengeteget dolgoztam, színészként, íróként, kétszeres apaként, családos emberként nem könnyű.

"Simán el tudnék utazni úgy egy évre, hogy hátra sem néznék" - jelentette kis Szabó Győző, akinek párja valószínűleg nem örülne ennyire a hosszú túrának, rövidebb ideig azonban biztosan elengedné őt.

Mi egy titokzatos, különleges kapcsolatban élünk, amiben a másik feltétel nélküli elfogadása mindennél fontosabb. Senki nem tud a mi fejünkkel gondolkozni

- magyarázta a színész, aki nem a múlttal és a jövővel, hanem elsősorban a jelennel foglalkozik.

"Nem jellemző rám, hogy a múlton keseregjek, nem érdekel, mit kellett volna másképp csinálni. Minden úgy volt jó, ahogy volt. Nem élek a múltban, a jövőmet se tervezgetem folyton, azt tudom, mondjuk, melyik este mit játszom a színházban" - árulta el a Győző.

És ezeket olvastad már?