SZTÁRDZSÚSZ

Lajcsi bosszút esküdött

Galambos Lajos nem köntörfalaz csütörtökön megjelent botránykönyvében. Nem csak, hogy megnevezi vélt ellenfeleit, akik a rács mögé juttatták, de kijelentette, utolsó leheletéig harcol és bosszút áll.
  • Szerző: buster

Talán csak az indulat beszél a meghurcolt mulatós sztárból, de ha komolyan gondolja szavait,

retteghetnek az ellenségei,

hiszen Lajcsi annak ellenére is komoly befolyással bírhat, hogy hónapokra elvették szabadságát, és zárolták ingatlanvagyona jelentős részét.

Lajcsi patthelyzetben várja a hatóságok következő lépését. Ugyanis jelenleg hiába szabadulna két nagy értékű ingatlanjától, nem teheti, hiszen azokat zár alá helyezték. A zenész szerint furcsa, hogy mindössze 130 millió forintra rúgó közmű követelés fejében majd harmincszoros ingatlanvagyont érint a zár. Könyvének záró fejezetében azt mondja, kivár és készül a bosszúra.

Eközben persze folyamatosan hirdeti 2.5 milliárdra taksált birtokát és egy másik százmilliókat érő ingatlanját is, hogy a kapott pénzből családjával együtt új életet kezdhessen valahol külföldön. Az Elfújom az igazságot című kötetben hosszan ecseteli, milyen szinten is lehetetlenítették el ingatlanjai eladását a zár alá vétellel.

Tisztában van vele, hogy a jelen helyzetben, nincs az a befektető, aki pénzt áldozna arra, hogy megvegyen bármit, ami fedezetként szolgál egy bűnügyben. Lajcsi azonban elszánt és biztos benne, eljön még az ő ideje.

Azt ígéri, bosszút fog állni az őt és családját ért meghurcolás miatt és börtönbe juttatja a felelősöket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?