SZTÁRDZSÚSZ

Különleges ajándékot kaptak Majkáék Amerikában! Ennél szebb nincs!

Minden évben hosszabb időt tölt kint a család Amerikában, olyan, mintha a második otthonuk lenne. Most azonban igazán különleges dolog történt, amit soha nem felejtenek majd el.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

A dolgos hétköznapokból elmenekülve, Majka és családja szívesen tölt hosszabb időt Amerikában. Las Vegasra már úgy tekintenek, mint egyfajta második otthonra, rengeteg barátjuk él ott, azt azonban nem tudják elképzelni, hogy egyszer kiköltözzenek.

Mindig csodás élményekkel térnek haza. Ez a mostani utazás is örökre emlékezetes marad a család számára, hiszen kisebbik fiuk, Olivér nem csak hogy itt ünnepelte első szülinapját, de az első lépésekkel is megörvendeztette szüleit, akik hihetetlenül büszkék.

Egy izgalmas gyerekparkba is eljutott a család, aminek persze a gyerekek örültek a legjobban.

"Csodálatos volt még nekünk is, de leginkább Oli élvezte, hogy a mesékben látott figurákkal ebédelhet, a csokitortáról nem is beszélve, amit a születésnapjára kapott. Igaz, csak négyesben ünnepeltünk, nem volt nagy felhajtás a kicsi születésnapján, de így volt tökéletes. Meg is kaptuk a legnagyobb ajándékot Olitól, a születésnapja előtt pár nappal tette meg az első lépéseket. Mondtuk is neki Petivel 'Amerikába kellett jönnünk, hogy elinduljál, Olivér!'  De ez persze nekünk egy csoda volt!" - mesélte a pár a Storynak.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?