SZTÁRDZSÚSZ

Kovács Kati nem várt tovább, erre vállalkozott a koronavírus miatt

Kovács Kati fellélegzett, amikor megtudta: hétfő estétől már regisztrálhat a koronavírus elleni védőoltásra. Bár a Kossuth-díjas énekesnőt eddig szerencsére elkerülte a betegség, elsők között vállalkozott arra, hogy előjegyeztesse magát!
  • Szerző: Doris

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára hétfő este jelentette be a Facebookon, hogy megnyílt a regisztráció lehetősége az interneten a koronavírus elleni védőoltásra. Kovács Kati az elsők között értesült a lehetőségről, hiszen a járványhelyzet miatt egész nap híreket néz és olvas, nagyon fontosnak tartja, hogy tájékozódjon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Metropol

Nem is kellett neki több, azonnal felment a vakcinainfo.gov.hu-ra, és jelezte a védőoltás iránti igényét.

„Bár az orvosom azt mondta, hogy egy másik oltás miatt januárig biztos nem kaphatom meg a vakcinát, roppant fontosnak tartottam, hogy az elsők között regisztráljak. Nagyon hiszek a vakcinában, és hiszem, hogy jövő nyárra elfelejthetjük ezt az egészet” – kezdte a -nak az énekesnő, aki szerencsére kitűnő egészségnek örvend a karanténidőszak alatt is, legfeljebb azt sajnálja, hogy nem találkozhat személyesen a rajongókkal. Valamint, hogy a hideg miatt már csak ritkán indulhat hosszú sétákra.

„Úgy érzem, tavasszal valamivel könnyebb volt a karantén. Most hideg van és sötét, ami senkinek sem tesz jót. Kevésbé van kedvem kidugni az orromat. Igyekszem optimista maradni, de bevallom, időnként kerülget a téli depresszió. Gyakorlatilag a média tart életben, egész nap nézem a tévét, olvasom a cikkeket, ki vagyok éhezve a koronavírussal kapcsolatos új információkra. Ezért is döntöttem az azonnali regisztráció mellett, hiszen így megkapom a pandémiához kapcsolódó legfrissebb híreket, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár” – magyarázta lapunknak a legendás énekesnő, aki már nagyon várja, hogy értesítsék: rá került a sor és mehet oltatni magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?