SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus: Nyolc hónapos terhesen is plázákba jár Kulcsár Edina

A kismama nem maradhat otthon, komoly kötelezettségei vannak.
  • Szerző: angie

Kulcsár Edina tudja, hogy ezzel kockáztatja a saját, családja és születendő gyermeke egészségét is, ám bevallása szerint, nincs abban a helyzetben, hogy nyugodtan bezárkózzon otthon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Mivel cégvezető, sok ember megélhetése múlik rajta és senkit nem szeretne az utcára tenni, vagy fizetés nélkül hagyni a koronavírus-válság idején.

Az anyuka, amíg csak tud, bejár a bevásárlóközpontokba, hogy segítse a dolgozókat.

„Nem azért megyek ide-oda, mert otthon unatkoznék vagy lételemem az állandó munka. Mi munkáltatók vagyunk a férjemmel, Csutival. A cégeinken belül több mint 20 főt foglalkoztatunk. Persze tudom, hogy vannak, akiknél ez a létszám több mint 100 vagy akár annál is több , de ez most nem is erről szól. Mi leginkább bevásárlóközpontokban vagyunk jelen. Mivel a plázák bezárását még nem rendelték el, mi is nyitva vagyunk. A kollégákat foglalkoztatni kell és nyilván a bérleti szerződésbe foglaltakat is teljesíteni. Tehát nem tehetem meg, hogy nem megyek be a plázákba. A vírustól nem félek, de ettől függetlenül minden apróságra odafigyelek amire csak lehet„ – jelentette ki Edina, akit még a vírus miatti korlátozások előtt magára maradt, ugyanis távozott a cégtől az a személy, aki ez idáig ellátta a vállalkozáson belüli feladatokat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?