SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus-járvány: Ezért szomorkodik Tóth Andi

A gyönyörű énekesnő imádja a tavaszt, ezért is szomorú a mostani helyzet miatt, hogy többnyire csak az ablakból élvezheti a jó időt.
  • Szerző: BDF

Tóth Andi maximálisan betartja a koronavírus-járvány okozta előírásokat, így otthon marad. Néha azonban kimerészkedik a lakásból, olyankor is csak pár percre ugrik le, hogy a szabadban sétáljon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon kijárós ember vagyok, nagyon szeretek a levegőn lenni, imádom, ha süt a nap. Mindig annyira várom a tavaszt, szomorkodom is, hogy most többnyire csak az ablakból nézhetem. De azért néha kimerészkedek és sétálok pár percet„ – vallotta be a -nak az énekesnő.

Andit és szerelmét, Szabó Ádámot is vehemens természettel áldotta meg a sors, de a szerelmesek között most nagyobb az összhang, mint eddig bármikor.

Fotó: Instagram

”Ádámmal jól bírjuk az összezártságot. Ő eljár dolgozni. De esténként mindig jobban megszeretgetjük egymást” – mondta nevetve Andi, aki több száz kilométerre lévő édesanyjával telefonon tartja a kapcsolatot.

„Mindennap beszélek anyukámmal. Tudom, hogy vigyáz magára, és a nagymamámra is, aki egyébként nagyon kijárós és kis sunyi” – nevetett az énekesnő. „Szóval szépen bezárta a nagyit és eldugta a kulcsokat.”

Andi a kollégáihoz hasonlóan szintén munka nélkül maradt. Ugyan szomorú a helyzet miatt, de nem pánikol.

„Szeretem reálisan látni a dolgokat. Szomorú vagyok, de most kicsit meg kell húzni magunkat. Aztán reméljük, hogy minél hamarabb folytathatja mindenki a munkáját. Összedőlni nem fog a világ, de nyilván ilyenkor meg kell húzni a nadrágszíjat” – tette még hozzá az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?