SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus: Veszélybe kerültek a magyar sztáresküvők

Hosszú hónapokig is eltarthatnak a napokban bevezetett veszélyhelyzeti intézkedések. Ezzel a nyárra tervezett celebesküvők is veszélybe kerültek.
  • Szerző: Buster

A 2020-as nyári időszakban több híresség is szerette volna hivatalosan is összekötni az életét. Eddig három ismert párról tudni, hogy tervezik a kézfogót. Nos, úgy tűnik, hogy mindhárom pár bizakodó, de az tény, hogy jelen pillanatban csak akkor tarthatják meg a nagyszabású esküvőiket, ha addig alábbhagy a koronavírus-járvány terjedése és visszavonják a veszélyhelyzeti intézkedéseket. Alighanem most az egész ország ezért imádkozik…

A Millenáris parkban rendezték meg a 2019 es Marie Claire divat show-t.

Demcsák Zsuzsáéknál nincs B-terv

A műsorvezető és indiai szerelme rengeteget harcoltak azért, hogy végre hivatalosan is kimondhassák a boldogító igent. A pár alig pár hete vehette kézhez azt a hivatalos iratot, amely kimondja, hogy az indiai férfi, Krishan elveheti Demcsák Zsuzsát. A szerelmesek néhány nap múlva ünneplik majd kapcsolatuk egyéves évfordulóját, hiszen az Ázsia Expressz 2 forgatásán ismerkedtek meg egymással. A férfi a forgatások után egy hónappal már Magyarországra is költözött, de mivel csak turistavízumot kapott, három hónappal később vissza kellett utaznia Indiába. Persze visszatért és egészen mostanáig keményen küzdöttek a magyar és az indiai bürokráciával, mire nemrégiben sikerült minden akadályt leküzdeniük és kitűzhették esküvőjük időpontját. Most ez a dátum került veszélybe a járványhelyzet miatt…

„Nem mondtuk le az esküvőnk időpontját. Egyelőre nem gondolkodunk a halasztáson, vagyis egyáltalán nincs B-tervünk. Bizakodóak vagyunk, hiszen azért van még elég idő ahhoz, hogy megoldódjon ez a rémisztő helyzet. Szeretnénk azt hinni, hogy a nagy napig minden rendeződik, és biztonságban ünnepelhet velünk a násznép”

– mondta a -nak Demcsák Zsuzsa.

Hódi Pamela nagy esküvőt szeretne

Hódi Pamela és Tóth Bence 2018 elején szerettek egymásba. Másfél éven át távkapcsolatban éltek, mivel Bencét a sportkarrierje Mezőkövesdhez kötötte, de miután távozott a csapattól, össze tudtak költözni. Azóta felgyorsultak az események. Bence tavaly szeptember 7-én egy ausztriai utazás során megkérte Pamela kezét, majd gőzerővel elkezdték szervezni álomesküvőjüket. Hamar kitűzték a dátumot és a helyszínt is, a részletek megszervezéséhez pedig felbérelték hazánk egyik legnevesebb esküvőszervezőjét. Január végén kiválasztották a gyűrűket is. Pamela korábban többször beszélt arról, hogy nagy esküvőt szeretne, pontosan olyat, amilyet kislányként megálmodott. Arra a kérdésre, hogy aggódnak-e a koronavírus-járvány miatt és szóba került-e a nagy nap elhalasztása, Pamela röviden válaszolt.

„Az a helyzet, hogy a mi esküvőnk kellően távol van ahhoz, hogy ne aggódjunk. Egyelőre nincs para...”

– mondta a menyasszony, aki arról egyelőre beszélni sem akart, hogy mi van akkor, ha néhány hónapon belül nem tűnik el a koronavírus-járvány. Abban az esetben ugyanis nekik is le kell fújniuk a menyegzőt.

Majkáék esküvője már közeleg

A legnagyobb durranásnak talán Dundika és Majka esküvője ígérkezik, hiszen ők éppen tíz évig vártak arra, hogy kitűzzék életük nagy napjának dátumát. Hajni és Péter 2010-ben az Ezek megőrültek forgatásán figyeltek fel egymásra, de csak a következő évben kezdtek randizni egymással. Ekkor viszont hamar a tettek mezejére léptek: már a harmadik találkozásukkor elcsattant köztük az első csók és kimondták egymásnak a bűvös szeretlek szót.

Első gyermekük, Marián 2011 novemberében született meg. Néhány évvel később, 2016-ban érkezett meg a családba a kisöcsi, Olivér. Két gyerekkel így természetesen egyre többször kérdezgették a sztárpárt, hogy mikor állnak végre oltár elé. Majka 8 évvel ezelőtt már megkérte Hajni kezét, de egészen mostanáig egyikük sem gondolta úgy, hogy szentesíteniük kellene kapcsolatukat.

Majoros eddig is a feleségeként emlegette gyermekei anyját és az utóbbi években számtalanszor fel is röppentek pletykák a közelgő esküvőről, de tavaly év végén a Lokálnak végül kikotyogta, hogy idén a nyár első hónapjában végre tényleg kötélnek áll. Hogy végül sikerül-e megtartaniuk a világraszóló lakodalmat, azt egyelőre senki sem tudhatja, hiszen az időpont túl közeli, jelenleg pedig életben vannak a szigorú szabályok…

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?