SZTÁRDZSÚSZ

Könnyek között, szájmaszkban győzte le betegségét Dundika

Majka szerelme lábra sem tudott állni egy fertőzés következtében, rosszullétei pedig odáig fajultak, hogy azonnal orvosi segítséget kellett kérnie.
  • Szerző: MMB.

Dundika korábban őszintén mesélt második terhessége nehézségeiről, az Édes Élet kamerái előtt pedig élete egyik legszörnyűbb betegségét részletezte a friss anyukának, Pirner Almának. Az egykori Playmate ugyanis annyira legyengült egy vírustól, hogy fájdalmai miatt azonnal ki kellett hívni hozzá az ügyeletet.

Először kijöttek az általános tünetek, és a harmadik nap jött hozzá még a végtagfájdalom. Akkor azt hittem, hogy ez egy sima influenza. De, amikor este azt éreztem, hogy nem bírok felállni, és potyogtak a könnyeim, na akkor azonnal ki kellett hívni az ügyelet. Meg is állapították, hogy ez rotavírus.

"Szájmaszkban közlekedtem otthon, életem egyik legrosszabb betegsége volt" - idézte fel a gyötrelmes napokat Majka kedvese, majd hozzátette, csupán elővigyázatosságának köszönheti, hogy fia nem kapta el ijesztő, akár kiszáradást is okozható betegségét.

Az volt a nagy szerencsénk, hogy sem Peti, sem Marián nem kapta el.

"Úgyhogy én áldottam a Jóistent, hogy beadattam neki a védőoltást" - jelentette ki a modell, akinek szavai hallatán a rúdtáncosnő is eldöntötte, hogy mindenképpen beoltatja tündéri kisfiát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?