SZTÁRDZSÚSZ

Komoly változás állt be Jimmy édesanyjának állapotában

Zámbó Árpy mostanában sokat aggódott a családjáért, hiszen ketten is kórházba kerültek.
  • Szerző: Ripost

Mindenkit megijesztett Anna néni, amikor fulladás miatt kórházba került egy hónappal ezelőtt.

Ahogy arról a %RIPOST% beszámolt, Zámbó Jimmy édesanyjának tüdeje bevizesedett, három litert kellett szakszerűen kihajtani a szervezetéből. 

Zámbó Árpy azt hitte, egy hét múlva hazaviheti az édesanyját, de sajnos tévedett, majd egy hónapot kellett lábadoznia a mamának. A 93 éves asszony az utóbbi években szinte ki-be járt a kórházba. Nemrég ugyanis baleset érte: megszédült, combcsonttörést szenvedett, így meg kellett műteni. Több csavarral rögzítették a lábát. Ezután Anna néni heteket töltött kórházban és bár egyszer hazaengedték, pár nap múlva rosszul lett, így vissza kellett vinni.

„Az elmúlt hónapok megviseltek minket. Eddig három liter vizet hajtottak ki anya tüdejéből. Vízhajtót kap, ami szerencsére hatásosnak bizonyul, de az ő korában mindenre nagyon oda kell figyelni. Mielőtt bevittük a kórházba, nagyon csúnyán feldagadt a lába, nehezen kapott levegőt, szabályosan fulladt”

– nyilatkozta a %%-nak korábban Zámbó Árpy, aki szerencsére már jobb hírekről tudott beszámolni.

„Végre hazahozhattuk anyut, most sokat kell pihennie és ennie, hogy megerősödjön” – kezdte Árpy, aki nem vár csodákat, de azt nem hagyja, hogy Anna néni elhagyja magát.

Ha még több részletet szeretnél megtudni, olvasd el a %% keddi lapszámát! Keresd az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?