SZTÁRDZSÚSZ

Komoly betegségéről mesélt Gregor Bernadett

A magyar színésznő hat éven keresztül kereste a megoldást. Sok mindent kipróbált a gyógyulás érdekében. Majd rátalált egy ősi gyógymódra...
  • Szerző: BDF

Berni még 2010-ben rogyott össze a színpadon. Szorított a mellkasa, izzadt és nem kapott levegőt. Ekkor derült fény pánikbetegségére. Sokan attól féltek, hogy rohamai miatt dolgozni sem lesz majd képes.

Pánikbetegség: minden, ami a lelki komfortérzést megzavarja, kiválthat pánikrohamot, aminek a testi tünetei igen változatosak: izzadással, torokszorítással, lábgyengeséggel, hányingerrel és sok egyébbel együtt járhat. Ha ezek a rohamok gyakran ismétlődnek, pánikbetegségről beszélünk.

A színésznő viszont nem adta fel. Mindent kipróbált. Végül sikerrel járt.

Mindössze egy hónapig fogyasztottam a gyógynövényt, de azóta már egy másik étrend-kiegészítőt szedek. Igaz, az már inkább a fogyással kapcsolatos

- árulta el Gregor Bernadett a hot! magazinnak, aki azt is elmondta, élete jobbra fordulása segíthetett leginkább a gyógyulásában.

Dr. Rusz Edit, pszichológus szerint is létezik végleges megoldás a démonok leküzdésére

"Ha abban a pillanatban, amikor jelentkeznek a tünetek, a páciens elővesz egy papírt, és leírja, hogy mit érez, azzal lelassítja a gondolatai keringését. És bár az agyat továbbra is aktívan dolgoztatja, de egy másik irányba, így képes lefékezni a szorongást."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?