SZTÁRDZSÚSZ

Kökény Attila: karácsonykor nálunk mindenkinek kötelező a teszt

Amennyiben az eredmény negatív, megkezdődhet az ünneplés, ahol a finom falatok mellett a jó kedv is garantált.
  • Szerző: angie

Kökény Attila november 9-én másodszor is nagypapa lett. A kisfiú a nevét is örökölte a sztárnak, aki örömmámorban úszik, amiért ismét bővült a család. A boldogság azonban nem vette el Attila eszét.

Fotó: Markovics Gábor

A koronavírus miatt komoly szabályokat vezetett be a családban, amit mindenkinek be kell tartania. Ahogy korábban a megírta, az unoka születése után az énekes eldöntötte, csak kamerán keresztül nézhetik meg a kis Attilát. A zenész lapunknak elmondta, karácsonykor sem kockáztatja rokonai egészségét.

„Eddig is teszteltettünk, de karácsony előtt mindenkinek kötelezően le kell teszteltetni magát. Ha senkinek semmi baja nincs, akkor nálam lesz a buli. Két unokával a karom akarom fotóztatni magam, a képeket pedig azonnal tolom is fel Facebookra. Aranka finom ételekkel készül, nem hagyjuk, hogy a vírus tönkretegye a meghitt ünnepet, amit mindig együtt töltünk. Idén azonban résen kell lenni, mert ez a vírus nem tréfa” – mondta a fiatal nagypapa, aki nem csak a saját és felesége egészségét óvja, de a pici babáét is, aki teljesen védtelen még a világ és a vírusok ellen.

„Nagyon keveset mentünk eddig látogatni Attilát, mert nekünk az ő épsége most az első. Mivel még nincs meg az összes oltása és két hónapig gyenge az immunrendszere, nem szeretnénk semmit átadni neki. Már nagyon várjuk a karácsonyt, hogy mindannyian együtt legyünk végre, mert ez az év nekünk is nagyon nehéz volt lelkileg” – fejezte be Kökény Attila.

És ezeket olvastad már?