SZTÁRDZSÚSZ

Kiszel Tünde meglepő kijelentése: ilyen férfi nála szóba sem jöhet!

A naptárdíva alaposan megválogatja, kik hódíthatják meg a szívét. Most elmondta, milyen típusú férfiakat kedvel, és kik azok, akikkel sosem randizna.
címkék:
  • Szerző: ripost

Kiszel Tünde szívét nem könnyű meghódítani! Aki mégis megpróbálkozna ezzel, annak talpig úriembernek kell lennie, és mellőznie néhány – a naptárdíva számára – nem szimpatikus szokást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde elmondta, hogyan lehet meghódítani a szívét (Fotó: Ripost)

„Nincs kifejezett zsánerem, számomra az a fontos, hogy az illető úriember legyen! Nem szeretem a beszólógatós, bunkó megnyilvánulásokat, pedig manapság ez nagy divat. Azt szeretem, ha a férfi tiszteli a nőt és persze fordítva. Ugyanakkor az ismerkedésnél nálam hozzátartozik a hosszas udvarlás. Kifejezetten szeretem, ha egy férfi hosszasan udvarol, meg akar hódítani. Randira hív, virágcsokorral kedveskedik. Nem könnyű megnyerni, nagy összhangnak és legalább egy évnek el kellene telnie az udvarlással, ismerkedéssel ahhoz, hogy egyáltalán téma legyen az összeköltözés. Eleinte ez szóba se jöhet” – fogalmazott Kiszel Tünde.

A híresség arról is beszélt, mivel tölti szívesen a szabadidejét: a hobbijai közül sok mindent most nem űzhet, de azért dolgosan telnek a napjai.

„Nagyon szeretem a komolyzenét, bár most nincs lehetőség előadásokra, koncertekre, operába járni, otthon hallgatom a klasszikusokat. Emellett sokat biciklizem, nagyon régóta szeretek kerékpározni, így felfedezni a természetet. Az otthon töltött és a biciklizős idő az, amikor kényelmes viseletben vagyok, egyébként az elegáns, alkalmi megjelenést szeretem a ruhák terén” – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban a naptárdíva.

(via Blikk)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?