SZTÁRDZSÚSZ

Kislánya segíti át a gyászon Kóbor Jánost 

Kóbor János több barátját is eltemette az elmúlt hetekben, de a gyász feldolgozásában sokat segít a családja, akik mindig mellette állnak.
  • Szerző: angie

Ha nem lett volna elég a koronavírus-járvány, a koncertek hiánya, az állandó feszültség, a betegségtől való félelem, Kóbor János ebben az évben több, vele egykorú barátját kényszerült örökre elengedni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

A történtek miatt a veszteségen túl, a mulandóság felismerésével is meg kellett küzdenie. Kóbor János azonban szerencsés helyzetben van, hiszen kislánya miatt mindig erősnek kell lennie.

„Léna tart fiatalon! Állandóan figyelni kell rá, igazi cserfes kislány, amit nagyon szeretek. Már felsős, hetedikes. Most van abban a korban, amikor szívesebben van a barátnőivel, mint a szüleivel. Számára az a közeg már izgalmasabb, de nagyon örülök, amikor néha odajön hozzám egy matek vagy egy fizikai feladattal és segítséget kér. Persze mind a kettőben nagyon ügyes, de a lényeg, hogy jó érzés, amikor igényli a törődést. Éppen ezért nem lazsálhatok, sem mentálisan, sem fizikálisan nem hagyhatom el magam. Az elmúlt hetek, hónapok történései után, rengeteget köszönhetek a családomnak” – mondta büszkén Kóbor János, aki belátja, 77 évesen a koronavírus miatt is veszélyeztetett korosztályba került, ám nem hajlandó ezen rágódni.

Fotó: Ripost

„Nehezen viselem a bezártságot, de igyekszem nem arra gondolni, hogy mit nem lehet most megtenni. Örülök annak, amim van, és sok vitamint szedek, ezzel védekezem a koronavírus ellen” – magyarázta az énekes, aki a karácsonyt is szerettei körében fogja ünnepelni és gyertyát gyújt majd megboldogult barátai emlékére.

Megjelent az Omega új lemeze

A Testamentum az utolsó album, amelyen a novemberben elhunyt Benkő László játszik, de már nem foghatott a kezébe. „Ezt nagyon meredeken intézte az élet. A lemez megjelenésének időpontját már jó ideje kitűztük, de Laci és Misi halála mindannyiunkat sokkolt és megfontolásra késztet. A koronavírus szörnyű dolog, de most időt ad nekünk gondolkodni, mi legyen az Omegával” – mondta korábban Kóbor János.

 

És ezeket olvastad már?