SZTÁRDZSÚSZ

Megérezte Kis Grófo apja halálát: „Csak üvegen keresztül láthattam, de megvárt.”

A koronavírus miatt került kórházba Kis Grófo és az édesapja is. A mulatós zene királya nem tudott felépülni.
  • Szerző: Ripost

Két hónappal ezelőtt vesztette életét a néhai Kozák László, azaz Nagy Grófo.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Családja azóta sem tudta feldolgozni a fájdalmat, amit elvesztése okozott számukra. Igyekeznek csendben gyászolni, de nemrég kivételt tett a Borssal Kis Grófo. A mulatós zenész részletesen beszámolt a szörnyű éjszakáról.

„Édesapám után én is elkaptam a koronavírust. Ugyanabban a kórházban feküdtünk mindketten, csak ő sajnos az intenzív osztályon. Én napról napra egyre jobban lettem, nagyon bizakodtam, hogy nála ugyanígy lesz. Kilenc napig nem is volt rossz érzésem, mindig imádkoztam érte, a tizedik napon viszont képtelen voltam elaludni. Forgolódtam, nyűgös voltam, mire hajnalban szóltak, hogy édesapám szíve leáll” – csuklott el Grófo hangja.

A tizedik, kórházban töltött napon valami nagyon rossz érzés kerítette hatalmába Kis Grófot
Fotó: Bánkuti Sándor / Bors

Azon az éjjelen Nagy Grófo az életéért küzdött, mindössze pár tíz méterre fiától. A zenész reggel értesítették édesapja visszafordíthatatlan szívmegállásáról, ami után gondolkodás nélkül rohant az intenzív osztályra.

„Nem engedtek be hozzá, csak üvegen keresztül láthattam, de megvárt. Senkinek nem kívánom ezt az érzést, de hiszem és tudom, hogy ő már jó helyen van” – tette hozzá Kis Grófo.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?