SZTÁRDZSÚSZ

Kanye West viselkedése aggasztó: Kardashian már a gyűrűt sem hordja

A válásól először az év elején kezdtek el cikkezni a külföldi lapok és nagyon úgy fest, hogy valóban véget ért Kim Kardashian és Kanye West házassága.
  • Szerző: Angie

Kanye West és Kim Kardashian kapcsolata már egy ideje nem volt túl idilli, még tavaly júliusban derült ki, hogy egy éve külön élnek, de mostanra több külföldi lap is megírta, elválik a sztárpár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kim Kardashian elválik Kanye Westtől

Kim Kardashian már a gyűrűjét sem hordja
Fotó: Getty Images

Míg West Wyomingban, addig Kim és a gyerekek, a hétéves North, az ötéves Saint, a hamarosan háromesztendős Chicago és az egyéves Psalm a Los Angeleshez közeli Calabasasban laknak, a valóságshow-sztár öthetente látogatja meg a férjét a gyerekekkel.

A legújabb hírek szerint, Kanye teljesen elzárkózik a külvilágtól, már azokkal sem tartja a kapcsolatot, akiktől korábban segítséget kért. Az egyik bennfentes szerint, az egyébként is labilis/bipoláris zavarral küszködő Kanye egyre mélyebbre kerül, küszködik és képtelen harcolni feleségével, aki a hírek szerint már a válóperes ügyvédjét is megbízta és tavaly október óta a jegygyűrűjét sem viseli – számolt be erről a Mirror.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?