SZTÁRDZSÚSZ

Kiborult a bili: Curtis trágár üzenetet küldött Majkának

Curtis eddig igyekezett úriemberként viselkedni, ám, miután ismét drogozással vádolták meg, hétfőn este elszakadt nála cérna.
  • Szerző: Angie

Curtis a Facebook-oldalán értesítette rajongóit, hogy nem tud fellépni. A baj csak az volt, hogy a buli napján mondta le a székesfehérvári Albabar klubban esedékes fellépését.

A csalódott rajongók  teljesen felháborodtak a történtek miatt, a kommentelők többsége nemtetszését fejezte ki, mert szerintük Curtis drogproblémái állnak a háttérben, emiatt volt képtelen színpadra állni a rapper, aki teljesen kiborult az eset után. Széki nem válogatta meg a szavait, egy lendülettel tette helyre a károgó fanokat, és Majkának is csúnyán beszólt, mert szerinte ezt a botrányt is neki köszönheti.

"K.rvára jó, hogy az ember nem lehet beteg, mert egyből kitalálják, hogy drogozom azért nem lépek fel... Idióta f.aszfejek! Minden nap 10 órákat dolgozom és éjjelente még fel is lépek. Azért, mert egy buzeráns állított rólam valamit, mostantól nem lehetek szarul, mert ezt kell hallgatnom"

– fakadt ki Széki Attila, akitől még augusztusban vált meg Majka, mondván kezelhetetlenné vált. Drogproblémái miatt számos alkalommal veszélyeztette a fellépéseket, de megesett, hogy meg sem jelent a bulin.

Nagyon úgy fest, hogy Majka véleménye azóta sem változott Curtisről, s miután megkapta egykori barátja durva üzenetét, nem habozott visszavágni neki.

Ha tudni szeretnéd, mit válaszolt Majka, olvasd el a %% csütörtöki lapszámában.

És ezeket olvastad már?