SZTÁRDZSÚSZ

Kegyetlen hazugságot terjesztenek a népszerű magyar színésznőről

Nem hitt a fülének Nyertes Zsuzsa, amikor elmeséltük neki, miféle bődületes hazugság terjed róla az interneten. Azt írták, hogy a népszerű színésznő pszichiátriára került, ahol öngyilkos lett. Természetesen ebből egy szó sem igaz!
  • Szerző: BDF

„Tragédia! Nyertes Zsuzsa a pszichiátrián egy infúzióval akasztotta fel magát” – olvastuk fel a hazugságokkal teli címet Nyertes Zsuzsának, aki eleinte hallgatott, majd halk kuncogással jelezte, egyáltalán nem érzi megbántva magát, mi több: nagyon jól szórakozik rajta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ilyen nincs. Ez nagyon morbid” – kezdte a -nak nevetve. „Üzenem a kitalálónak, hogy ép és egészséges vagyok. S, hogy miért tűntem el az elmúlt hetekben? Nos, nem kell semmi rosszra gondolni, forgatásokon voltam. Nem tagadom, nehéz időszak ez, sok szerettemet vesztettem el, de a helyzethez képest jól vagyok. Soha nem voltam pszichiátrián, és infúziót sem kaptam. Még csak depressziós sem vagyok, most is azon dolgozom, hogy azt a sok veszteséget, ami ért, feldolgozzam. Ezzel kapcsolatosan könyveket is olvasok, ami segít benne” – tette hozzá Zsuzsa, aki elmesélte, korábban már találkozott kamuoldalakkal, de azok nem merészkedtek ennyire messzire, mint mostani.

Fotó: Facebook

„Szépészeti krémeket reklámoztak már a nevemmel és az arcommal. Tudom, hogy sok kolléganő van, akit megtalálnak ilyenekkel. Őszintén megmondom, én nem foglalkozom ezzel, nem ér annyit, hogy energiát fektessek bele. Drága Bodrogi Gyuszi mondása jutott most eszembe, aki mindig azt mondta: tök mindegy, mit, csak írjanak rólad, addig vagy aktuális, addig forog a neved. Bár ebben a kontextusban ez kicsit morbid. De nyilván az ember nem örül, ha ilyen negatív dolgok kerülnek ki róla. Például egy színésznőnek ez visszahat a szakmájára, hiszen a rendezők általában nem szeretnek labilis színésznőkkel dolgozni” – fűzte hozzá nevetve Zsuzsa.

„Szóval, köszönöm szépen, jól vagyok. Előre nézek, igyekszem a vidám és örömteli dolgokkal foglalkozni ebben a szomorú időszakban. Nem hagyom, hogy ezek a negatív dolgok lehúzzanak” – zárta a beszélgetést a színésznő.

Barátnője tragédiáját használta fel a kamuoldal

Nyertes Zsuzsa elmondta, hogy valószínűleg barátnője tragédiáját használhatta fel a kamuoldal, akit 11 évvel ezelőtt veszített el. A masszőrként dolgozó hölgynek tönkre ment a házassága, ezután került nagyon rossz lelki állapotba, és végül önkezével vetett véget az életének egy pszichiátrián.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?