SZTÁRDZSÚSZ

Kasza Tibi döntött: Látni szeretném felnőni a lányomat

Akik szerda este részt vettek a Budapest Rendezvényhajón tartott Just Clear Award díjátadó gálán, alig hittek a szemüknek, amikor szembe jött velük Kasza Tibi, aki elképesztő metamorfózison ment át.
  • Szerző: Buster

Tény és való, hogy még azoknak is kétszer kellett ránézniük Kasza Tibire szerda este, akik egyébként jól ismerik őt. Ugyanis egészen hihetetlen az az átalakulás, amin az utóbbi néhány hónapban átment.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

A zenész-műsorvezető 23 kilót fogyott és teljesen lecserélte ruhatárát, hiszen ma már jól áll neki a super slim fazonú ing. Fogyásának és életmódváltásának oka azonban nem a „jól bevált” hiúság volt, mint általában. A TV2 műsorvezetőjére ugyanis az orvosa ijesztett rá.

„Nem tipikus fogyás sikersztori az enyém, mivel nem úgy indult, hogy egyik nap a tükörben nézve eldöntöttem, hogy eddig és ne tovább. Ennél kicsit összetettebb a történet, mivel az orvosnál kezdődött. Nagyon aggasztó laborleleteket produkáltam, amik arra utaltak, hogy komoly gond van a májammal. Ezután különböző vizsgálatokra küldtek, amik végül beigazolták, hogy 3-as szintű, vagyis a legsúlyosabb zsírmájam van. Mindezt úgy, hogy nagyon kevés alkoholt fogyasztok, vagyis egyértelmű volt, hogy az életmódom volt az, ami idáig vezetett” - kezdte lapunknak a díjátadó gála után Kasza Tibi, aki nem tagadja, megijedt a súlyos diagnózis hallatán.

Fotó: Bors

„A helyzet az, hogy láttam az orvosom arcán, hogy komoly a baj, vagyis az utolsó utáni órában voltam. Ha tovább megyek az addig járt úton, elég jó esélyem lett volna rá, hogy ne lássam felnőni a kislányomat, és ez a gondolat kellőképpen megijesztett” - vallotta be a híresség.

„Eközben párhuzamosan zajlott annak a termékcsaládnak a fejlesztése, ami végül Manker webshopjában jött ki. Így arra gondoltam, hogy legyek én a bizonyítéka annak, hogy a termékek működnek. Ha nekem nem sikerül az életmódváltás és a fogyás, akkor nem is hozzuk forgalomba a cuccokat. Nos, a termékek forgalomban vannak én pedig egészségesebb vagyok, mint valaha, és ma este pedig a Just Clear Award-on kaptam egy díjat a fitnesz szakmától, aminél nem kell nagyobb elismerés” – húzta ki magát az immár karcsú Kasza.

„Újjászülettem és nagyon becsülöm azt a testet, ami most az enyém. Napi két edzésem van. Reggel egy éhgyomros kardió és délután egy súlyzós, vagy boksz. Ha fél évvel ezelőtt azt mondta volna bárki, hogy ma itt fogok állni egy M-es ingben, ezzel a díjjal a kezemben, biztosan kinevettem volna”- tette hozzá Tibi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?