SZTÁRDZSÚSZ

Bizonyító erejű fotó: Ezt a sármos férfit szereti Kárpáti Rebeka

Négy hónappal jegyessége felbontása után újra boldog Kárpáti Rebeka. A FEM3 Café gyönyörű műsorvezetőjét a legfontosabb hazai divatgálára is elkísérte 28 éves szerelme. A Ripost kiderítette, kibe habarodott bele a 25 éves szépség.
  • Szerző: BDF

Végleg lezárta a múltját Kárpáti Rebeka, aki új férfival az oldalán jelent meg hazánk legfontosabb divateseményén a hétvégén. A megtudta, hogy a gyönyörű műsorvezető teljesen belehabarodott egy itthoni sztárfodrászba, Frohner Ferencbe, aki a Budapest Central European Fashion Week-re is elkísérte kedvesét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Az újdonsült szerelmesek nyíltan vállalták, hogy egy párt alkotnak. A divatgála alatt szinte végig elválaszthatatlanok voltak, kéz a kézben jártak, ölelkeztek, szeretgették egymást, és egy-egy forró csók is elcsattant közöttük. A pikáns felvételekkel kapcsolatban a természetesen felkereste Kárpáti Rebekát, aki szűkszavúan megerősítette, hogy újra boldog, de részletekbe egyelőre nem kívánt bocsátkozni.

Fotó: Profimedia

„Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm, hogy megkerestetek. Igen, együtt vagyunk, de mivel megfogadtam, hogy teljesen elzárom a magánéletemet a nyilvánosság elől, ezért most nem szeretnék nyilatkozni. Ne haragudjatok” – mondta el a -nak Rebeka, akinek a hangjából is egyértelműen kihallatszott, hogy újra két méterrel a felhők fölött jár.

Bár a FEM3 Café csinos házigazdája titkolózik az új szerelemmel kapcsolatban, a utánajárt annak, hol és hogyan ismerkedhetett össze a páros.

A további részleteket elolvashatod, az exkluzív fotókat pedig megnézheted a napilap szerdai számában.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?