SZTÁRDZSÚSZ

Judy férjére egy fiatal lány szelleme tapadt

Még ma is elborzad Judy, ha azokra az időkre gondol, amikor férjére egy fiatal lány szelleme telepedett. Azóta a legkisebb gyanús jelre „szellemirtót” hív az énekesnő. Tapasztalatból tudja, hogy jobb átsegíteni a fénybe a lelkeket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Miután Judyék beköltöztek a házukba, annyi balszerencse érte őket, hogy arra gyanakodott, megátkozták. Egy vízerekkel foglalkozó lány figyelmeztette, hogy ez nem átok, szellemekkel élnek együtt. Az énekesnő annyira félt, hogy azonnal hívott egy médiumot, Buda Tamást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„A bajok és a paranormális jelenségek Maya születése után, 2012 márciusában kezdődtek. Ok nélkül szikrázott a konnektor, füstölt a tévé, nem volt víz, minden elromlott, ami elromolhat. Egy ponton kellemetlen szagot lehetett érezni. Kopácsolást lehetett hallani a pincéből, pedig senki nem volt lent„ – sorolta a jeleket Judy a Borsnak. „Az anyagi helyzetünk is megromlott. Perben álltunk a háztulajdonossal, minden balul sült el. A kutya nem akart bejönni a házba, úgy kellett betolni. Folyton vonyítottak. Félelmetes volt! Nem értettük az okát. Amikor jött a médium, azt mondta, rajtam nincs szellem, a férjemen, Balázson igen. Egy huszonéves lány, akit hosszú évek óta hordoz. Ettől fájt rendszeresen a háta. Kiderült, hogy volt egy a pincében, egy a házban, és abban az autóban is, ami másnap tönkrement, ahogy megvettük. Amint megcsinálta a szeánszot, amivel átsegítette a szellemeket a fénybe, elmúltak Balázs hátfájdalmai, megszűntek a jelek. Fél év alatt minden rendbe jött, az anyagi helyzetünk is, még a pert is megnyertük. Előtte is hittem eb­ben, Balázs volt szkeptikus. Most sem örül, ha erről beszélek.”

Ha a lélek két világ közt ragad, nem tud átlépni a fénybe, akkor valakire tapad, vagy valahol meghúzza magát. Ezek a szellemek ragaszkodnak a földi élethez.

„Akkor el akartuk adni a házat, de annyira, hogy albérletet kerestünk. Azt sem bántuk volna, ha viszi a bank a házat, és nulláról kezdjük az életünk. De ma már eszünkben sincs eladni, imádunk itt lakni.„

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?