SZTÁRDZSÚSZ

II. Erzsébet királynő nem hitt a szemének, amikor kinyitotta a Meghantól kapott csomagot

Valahogy nem erre számított.
  • Szerző: Doris

A koronavírus-járványt megelőző években a brit királyi családnál az volt a karácsonyi szokás, hogy vicces kis ajándékokkal lepik meg egymást, amiket természetesen személyesen adnak át.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Meghan Markle-nek erre 2017-ben volt először lehetősége, hiszen akkor ismerte meg a család többi tagját Harry herceg kedveseként. Nos, az egykori színésznő már elsőre emlékezeteset alkotott, hiszen sikerült egy olyan meglepetéssel kedveskednie a királynőnek, hogy II. Erzsébet szeme elkerekedett és egy hang sem jött ki a torkán – írja a Mirror.

Fotó: Northfoto

Meghan ugyanis egy éneklő plüsshörcsögöt vett az akkor 91 éves uralkodónőnek!

„Az egész szituáció nagyon vicces volt! A királynő végül hangos nevetésben tört ki, majd közölte, hogy a kutyák minden bizonnyal nagyon örülnek neki. Végül nem így lett, a corgik széttépték a hörcsögöt” – árulta el egy neve elhallgatását kérő bennfentes, aki közelről ismeri a királyi családot.

Nos, idén már biztos nem telne ilyen vidáman Meghan és a királynő közös karácsonya, az egykori színésznő ugyanis Amerikába költözött Harry-vel, és köszöni szépen, nem kér a brit királyi családból.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?