SZTÁRDZSÚSZ

Így romantikázott szerelmével Tóth Vera

Tóth Vera élete szinte teljesen kerek. Az énekesnő minden téren nagyon sikeres. Párja pedig nagyon jól tudja, hogyan kell kényeztetnie a szerelmét. Erről egy friss poszt is tanúskodik...
  • Szerző: Ripost

Tóth Vera élete legboldogabb időszakát éli. Lefogyott: több mint 55 kilótól szabadult meg az elmúlt másfél évben, karrierje töretlen és nemrég a szerelem is rátalált.

Mi kell ennél több? Az énekesnő Instargam-oldalán nyomon követhető, hogy séf szerelmével nem unatkoznak. Utaznak, jókat esznek és romantikáznak. A legutóbbi netes fotón jól látszik, hogy Vera ismét különleges kényeztetésben részesült, ágyba kapta a reggelit. Az énekesnő nemrég elárulta, olyannyira jól alakul a közös élete Zolival, hogy már családalapítás is szóba került.

„Nem tudom, jelenleg hogy férne bele az életünkbe egy kisbaba, de tulajdonképpen úgy vagyok vele, hogy ha jönni akar, akkor jöjjön! Van egy rendkívül helyes szerelmem, a magán­életemben is és szakmai vonalon is jó irányba haladnak a dolgaim, nincs miért várnom a családalapítással"

- mondta a Bors-nak Vera.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?