SZTÁRDZSÚSZ

Hello nyár! 10 örökzöld, amitől garantáltan hangulatba kerülsz

Nyitnak a strandok, rövidülnek a szoknyák, hosszabbodnak az éjszakák - menthetetlenül beköszöntött a nyár, ezzel pedig a kedvenc - kicsit gagyi, kicsit egyszerû - nyári slágereink időszaka. Hiszen nincs nyár Napolaj vagy épp Álomhajó nélkül. Akár a kocsiban, akár a szórakozóhelyeken, de vannak slágerek, amik nem hiányozhatnak a forró nyári éjszakákból. A teljesség igénye nélkül összeszedtük, melyek azok, amik nélkül nem nyár a nyár!
címkék:
  • Szerző: Ripost

1. Los del Rio - Macarena

1996-ban mindenki a két ötvenes öltönyös slágerére rázta. Nincs olyan mai harmincas, aki ne emlékezne legalább 2-3 mozdulatra a Los del Rio slágeréből készült klipből. Segítünk feleleveníteni a többit!

 

2. Las Ketchup - Asereje

Ha már az agyba beégett táncmozdulatoknál tartunk, akkor nem hiányozhat a felsorolásból 2002 legnagyobb nyári slágere, amit a spanyol lánytestvérekből álló formációnak, a Las Ketchupnak köszönhetünk. A szövegét soha senki nem tudta megtanulni, ám halandzsázva annál lelkesebben énekeltünk együtt a lányokkal.

 

3. Carpe Diem - Álomhajó

A kilencvenes évek hazai, tátogós botrányba keveredett együttes slágere máig a balatoni bulik, esküvők és nosztalgia partik egyik elmaradhatatlan alapdarabja. Bár hangja nem volt, az életzérzést jól hozta Fanny.

 

4. Tom Jones - Sexbomb

A dal, amitől a mámoros nyáréjszakákon, néhány pohárka alkohol elfogyasztása után mindenkinek megjön az önbizalma és még a legfélénkebbek is azonnal csajozógép funkcióba kapcsolnak.

 

5. Tarkan - Simarik/Kiss kiss

1999-ben mindenki a török fiú dalára cuppogott. Azóta már sokan megpróbálták meglovagolni a nóta sikerét, ám a fejünkben egy életre a szépszemű Tarkan előadásában marad meg.

 

6. UFO - Napolaj

Bár a mai napig senki sem érti, mit is jelent, hogy a szerelem is napolaj, de ettől még 10 karaoke buliból kilencben garantáltan elhangzik a fülledt sláger.

 

7. Neoton família - Nyár van

Csepregi Éva generációkat átívelő erotikus kurjongatása nélkül nincs is nyári Balaton parti buli. A mai húszonévesek ugyanolyan lelkesen üvöltik a cápás slágert, mint anyáik és apáik.

 

8. Underdog Project - Summer jam

Fülledt erotika, apró bikinik, óriási cicik és lufiizmosra gyúrt pasik - az Underdog Project nyári slágerénél kevesebb jobb dal van, amit az úton a nyaralás felé érdemes lenne ezerrel üvöltetni a kocsiban.

 

9. Bodyrockers - I like the way you move

És ha már fülledt erotika, akkor egy forró hangulatú, izzasztó nyáresti buliból nem hiányozhat a Bodyrockers slágere sem.

 

10. Tankcsapda - Üljenek a fiúk ölébe a lányok

A fesztiválhangulat elmaradhatatlan kelléke a Tankcsapda '99-es nótája. Sok mindent nem is kell hozzáfűzni, a régi Sziget fesztiváljának életérzését tökéletesen átadja.

 

+1. Paul Kalkbrenner - Sky and Sand

És ha már a fesztiválhangulatnál tartunk, akkor az elmúlt évek egyik legnagyobb nyári fesztiválslágere sem hiányozhat a felsorolásból.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?