SZTÁRDZSÚSZ

Harry herceg először mutatkozott nyilvánosan a botrányos interjú után

A sussexi herceg közel két hete adott leleplező interjút a feleségével Oprah Winfrey-nek, azóta eltűnt a nyilvánosság elől.
  • Szerző: ripost

Közel két hete vetítette le a CBS Harry herceg és Meghan Markle interjúját, amit Oprah Winfrey készített velük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A beszélgetésben a sussexiek elárulták születendő gyermekük nemét, és sokak szerint vérlázító módon tálaltak ki az angol királyi családról és arról, hogyan romlott meg a kapcsolatuk Harry rokonságával.

Harry herceg és Meghan Markle kitálaltak a királyi családról

Harry herceg és Meghan Markle kitálaltak a királyi családról
Fotó: Youtube

A herceget most, közel két héttel a tévéadás után először sikerült lencsevégre kapnia néhány lesifotósnak: Harry védősisak nélkül kerékpározott a napfényes Los Angelesben.

De nem volt egyedül: a háta mögött egy fekete terepjáró követte, a biztonsági szolgálata embereivel. A házaspár az interjúban ugyanis elmondta, féltik az életüket a Meghant ért rasszista felhangok miatt.

Harry és Meghan népszerűsége egyébként sosem látott mélységekbe zuhant a britek körében az interjú után.

Ez már csak azért is meglepő, mert a házaspár a királyi udvarból való kiszakadásuk előtt rengeteg rajongóval büszkélkedhetett Nagy-Britanniában, most azonban csak a britek harmada tud azonosulni Meghan Markle nézeteivel.

Mindez talán azért is alakult így, mert az interjú adásba kerülése alatt Harry nagyapja, a 99 éves Fülöp herceg épp kórházban volt.

A házaspárt azonban ez sem bírta jobb belátásra, így sem ágáltak az ellen, hogy a tévé leadja az interjút egy olyan nehéz időszakban, amikor Harryn kívül a Windsor család minden tagja az edinburgh-i hercegért aggódik.

Jóllehet, Harry bátyja és apja, Vilmos és Károly herceg megpróbálták megbeszélni a konfliktust Harryvel, egy bennfentes szerint az első beszélgetésük nem volt túlságosan sikeres.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?