SZTÁRDZSÚSZ

Három métert zuhant, mégis befejezte az előadást az orosz énekesnő

Három méter magasról zuhant a zenekari árokba Anastasia Vishnevskaya orosz énekesnő, ám nem hagyta cserben a nagyérdeműt: tovább énekelt a hasán fekve, törött lábbal...
  • Szerző: Ripost

Szívszorító pillanatoknak lehettek tanúi a Krasznojarszki színház nézői. Anastasia Vishnevskaya énekesnő a nőnapi előadás közepén, a Boldogság 100 órája című dalt énekelve, a szemük láttára zuhant a zenekari árokba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A három méteres esés azonban nem tántoríthatta el attól, hogy befejezze a produkciót... Tovább énekelt, a színpadot pedig felemelték, így a nézők is láthatták őt.

A 30 éves énekesnő hatalmas tapsot kapott, mielőtt elszállították volna a kórházba. Ott elmesélte a Daily Mail-nek mi történt vele.

„Nem vettem észre a színpad szélét, és egyszerűen e következő számra készülő zenészekre estem” – emlékezett vissza – „Csak feküdtem a hasamon, és énekeltem tovább a dalt. A kritikusok mind csak arról cikkeznek, hogyan is tudtam tovább énekelni a fájdalom ellenére... A videón tisztán látszik, hogy hogyan. Annyira jó lenne, ha kevesebb irigy ember élne a világon”.

És ezeket olvastad már?