SZTÁRDZSÚSZ

Halálos kórral küzd az egykori villalakó

A Tommyboy-ként ismert Könyves Tamást már a VV 3, szériájában is ki kellett titokban vinni a villából egy orvosi beavatkozásra, azóta pedig kiújult a betegsége: bőrrákkal küzd.
  • Szerző: Ripost

Könyves Tamás homlokán nem rég fodrásza fedezett fel egy furcsa elváltozást. Mint kiderült: sajnos egy korábban már felfedezett, de akkor kezelt betegsége újult ki az egykori VV játékosnak – írja a Blikk.

– Rendszeresen figyelem magam, amióta 17 évvel ezelőtt titokban ki kellett vinni a villából, mert észrevettem a tricepszemen egy elváltozást. Akkor azt ki is metszették. Azóta évente járok ellenőrzésre, de egészen eddig megúsztam, hogy kiújuljon – kezdte a Blikknek Tommyboy, aki azt is elmondta: most folyamatos műtétek várnak rá, és bár aggódik, mert a betegség halálos is lehet – amire próbálja a családját is felkészíteni – igyekszik mindent megtenni a gyógyulásért.

Fotó: DFP

– A fodrászom szólt, hogy van a homlokomon egy apró heg. Ezek után elmentem a bőrgyógyászomhoz, aki azt mondta, ez bizony basalioma, azaz bőrrák, majd észrevett egy másik apró sebet is az arcomon. Azonnali kimetszést javasolt, a laborvizsgálatok után pedig kiderült, hogy sajnos valóban rákról van szó – folytatta sóhajtva Könyves. Az egykori villalakó testén ezután több műtétet is végrehajtottak, de nemrég kiderült, további operációra is szüksége lesz.

– A mellkasomon nemrég újra észrevettem, hogy hasonló elváltozások kezdnek kialakulni. Már tudom, mit kell keresnem, ezért bár aprók, azonnal észrevettem őket. Sajnos a Covid miatt még nem került sor a műtétre, pedig itt a gyorsaság kulcsfontosságú – tette hozzá Tommyboy.

Tommyboy bízik a teljes gyógyulásban, mint mondja, az egészség a legfontosabb, a hegekkel pedig nem törődik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?