SZTÁRDZSÚSZ

Hajdú Péter elárulta: Jöhet a baba is!

Cicciolina rákérdezett, a Bors pedig további részleteket tudott meg Hajdú Péter esküvői és családalapítási terveiről. Sőt az is kiderült, hogy a tévés a háta mögött egy válással is hisz a sírig tartó szerelemben.
  • Szerző:

 

Tartja magát ígéretéhez a Life TV vezérigazgatója, s az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban nemcsak ő bírja szóra vendégeit, hanem ő maga is megnyílik a kamerák előtt, s eddig nem hallott dolgokat árul el az életéről. Péntek este a soron következő vendége Cicciolina lesz, s az egykori pornószínésznővel beszélgetve a műsorban elárulja: két gyermeke mellé szeretne egy harmadikat is.

– Nyíltan eddig erről valóban nem beszéltem, de ahogy ígértem, ha kérdeznek, én válaszolok a műsorban, és így is tettem – kezdte a Borsnak Hajdú, akit lapunk persze tovább faggatott, mégis mikorra tervezik a babát menyasszonyával, Eszterrel, akinek egy hónapja kérte meg a kezét.

– Édesapám 47 éves volt, amikor születtem, úgyhogy én is ezt a célt tűztem ki magam elé, hogy két éven belül szeretnék egy közös gyereket Eszterrel – mondta a vezérigazgató, aki azt sem bánja, ha felcserélődik a sorrend az esküvő és a gyermekáldás között.

– Jó lenne, ha a gyermekünk házasságba születne, és nyilván ez a terv, de akkor sincs semmi, ha előbb érkezik. Eszterrel mind az esküvőt, mind a babát kétéves keretbe tettük, a sorrend viszont másodlagos.

Az idillt tovább erősíti, hogy a Hajdú előző házasságából született két gyermeke sem ágál az újabb kistesó ellen, s így a mozaikcsalád minden akadály nélkül bővülhet.

– Noncsinak és Dávidkának ugye, már van az édesanyjuk révén kistestvérük, és látom rajtuk, hogy ahogy őt, egy újabb kistestvért is teljes természetességgel és a legnagyobb szeretettel fogadják majd – mesélte a tévés, akit esküvői terveikről is faggattunk volna, de Eszterrel még nem tartanak a szervezésnél. Azt viszont megtudtuk, hogy nemcsak a fiatal arának, a tévés szakembernek is fontos a holtomiglan-holtodiglan.

– A válásom ellenére is hiszek a házasságban. Egyszer már úgy éreztem és meg is fogadtam, hogy örökkön-örökké, de az élet máshogy alakította a dolgokat. Ezt előre sosem tudhatjuk... De egy biztos: most újra azt érzem, megtaláltam az igazit. Eszterrel szeretném leélni az életem. Bízom benne, hogy ez most így is fog alakulni – jelentette ki Hajdú Péter, aki örömmel teljesíti húsz évvel fiatalabb menyasszonya vágyait, hogy feleség és édesanya legyen.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?