SZTÁRDZSÚSZ

Gyermekével a szíve alatt hunyt el a népszerű influenszer

A családja nem közölt részleteket a halálával kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

A brit táncosként dolgozó, YouTube és Instagram sztár rejtélyes körülmények között elhunyt meg nem született kisfiával együtt. Haláláról anyukája számolt be közösségi oldalán.

A hamarosan édesanyává váló Nicole Thea, csupán néhány héttel fia születése előtt vesztette életét. Még a halála előtti napokban is Nicole rendszeresen osztott meg friss tartalmakat közösségi platformjain, legutolsó bejegyzésében egy tejjel töltött kádban mutatta meg kismama pocakját – írja a brit Mirror.

Egyelőre még nem világos, hogy vesztette életét a 24 éves Nicole és gyermeke. A gyászhírt vasárnap délután közölték az influenszer követőivel.

„Nicole összes barátja és támogatója számára mély szomorúsággal kell közölnöm, hogy Nicole és fia, Reign szombat reggel elhunyt. Családjaként kérjük, hogy adjatok nekünk időt a gyászra, a szívünk összetört és meg kell birkóznunk a történtekkel. Egész életemben hiányozni fog az én gyönyörű kislányom és az unokám, amíg újra nem találkozhatok velük az örök mennyországban” – olvasható a búcsú bejegyzésében.

És ezeket olvastad már?