SZTÁRDZSÚSZ

Gombos Edina férje sokszor inkább hazaköltözne Magyarországra

A műsorvezető 2015-ben költözött ki kedvesével és gyermekeikkel Amerikába, ám Alberto sokszor úgy érzi, szívesebben élne itthon.
  • Szerző: ripost

Gombos Edina férjének nagyon hiányzik Magyarország. A műsorvezető a legújabb videoblogjában válaszolt a rajongók kérdéseire, többek között arra, milyen terveik vannak a jövőre nézve.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Youtube

Edina elmondta, hogy nem terveznek előre, de Spanyolországban és Ausztráliában is szívesen élnének a jövőben. Sőt, az sem kizárt, hogy egyszer hazaköltöznek Magyarországra, annál is inkább, mert Albertónak, feleségével ellentétben, nagyon hiányzik Edina szülőföldje.

„Én világéletemben azt éreztem, hogy engem rossz helyre tett a gólya. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem Magyarországot, imádom a hazámat. De valahogy nekem mehetnékem van, utazni, felfedezni és világot látni akarok. Én hamarabb tudok alkalmazkodni egy új környezethez, mint Alberto. Csúnyán hangzik, de nincs hiányérzetem, én itt, Amerikában nagyon jól érzem magam. Viszont Albertót sokszor kell támogatnom, mert számos olyan nap van, amikor vannak visszaesései. Látom rajta, hogy csendben van, gondolkodik, azt mondja, hogy kicsim, menjünk haza, kicsim, miért vagyunk itt? Én ezt nem értem, szóval néha nehéz dolgom van” – mondta el Edina, aki férjével együtt úgy érzi, az elmúlt egy év már kicsit könnyebb volt Albertónak, mint korábban.

A házaspár azt sem tagadta, hogy Edina életében is akadt egy komoly krízis: néhány évvel ezelőtt, negyvenéves korában lelkileg megterhelő időszakon ment keresztül.

„Akkoriban Albertónak nagyon kellett segítenie engem. Azon agyaltam hónapokig, hogy ennyi volt? Tudnotok kell, hogy mi nem anyagi okokból jöttünk el. Nem azért, mert rossz volt az anyagi helyzetünk. Nagyon szép életünk volt Magyarországon: gyönyörű családi ház, nagy kerttel a hegy tetején, jó munkahely. A gyerekeknek is mindent meg tudtunk adni, és utazásra is tellett. De úgy éreztük, ez langyos víz, olyasmi kell nekünk, amitől a személyiségünk fejlődik. Ez volt a fő motiváció, hogy kiköltözzünk.”

Edina azt érezte, szakmailag már mindent elért, amit lehetett, és a kiégés tüneteit tapasztalta magán. Ezért akkor szállt ki a médiából, amikor a csúcson érezte magát, ráadásul az is szerepet játszott a döntésükben, hogy Miri lányukkal Edina nem tudott eleget foglalkozni, Mateo születése után viszont eldöntötte, hogy nem megy vissza rögtön dolgozni, hanem kiélvezi az anyaságot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?